SON DAKİKA



Haber > Spor > Tam bir paragöz

Tam bir paragöz

28 Temmuz 2016 Perşembe - 16:04




Galatasaray'ın transfer listesinde olan Lassana Diarra için açıklamalarda bulunan menajer Marco Kırdemir, yıldız futbolcu için "tam bir paragöz" dedi.





Ön libero arayışlarına tam gaz devam eden ve gündemine Fransız futbolcu Lassana Diarra’yı alan Galatasaray, yıldız oyuncuyla temas halinde. Geçtiğimiz sezon Marsilya’da oynadığı futbolla göz dolduran Lass, sarı kırmızılı kulübün transfer teklifine sıcak bakarken, oyuncunun bitmek bilmeyen maddi talepleri Galatasaray yönetimini sıkıntıya soktuğu belirtildi. Lokomotiv Moskova’dan Marsilya’ya transfer olurken usulsüzlük yapması sebebiyle CAS’tan 10 milyon euro’luk ceza alan 31 yaşındaki futbolcunun para konularına çok önem verdiği ifade edilirken Lass’ın “menajerlik ücretini bile bana verin” demesi bardağı taşıran son damla oldu.

DİARRA'NIN ESKİ MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz yıllarda Lassana Diarra’nın menajerliğini yapan Marco Kırdemir, yıldız futbolcuyla ilgili son derece önemli bilgiler verirken, FIFA Menajerinin 2013 yılında Lass’ı Fenerbahçe’ye getirdiğini fakat oyuncunun paragöz olduğu için anlaşmanın yarıda kaldığını söyledi.

İşte FIFA Menajeri Marco Kırdemir’in Lassana Diarra açıklamaları;

Lass çok kaliteli çok iyi bir oyuncu ama son derece dengesiz ve ne yapacağı kestirilemeyen futbolcu. Parayı çok sever, görüştüğü kulüplere menajeriyle gider arkadan o kulübün yöneticilerine ‘menajerlik ücretini de bana verin’ der. Sırf bu yüzden 10 milyon euro’luk ceza aldı. Real Madrid’de oynarken kimse onunla konuşmazdı, içe kapanık enteresan bir futbolcu. Benim tahminime göre Galatasaray Lass’ı transfer etmek istiyorsa ona yıllık en az 3 milyon Euro civarında bir para ödemesi lazım yoksa gelmez. Lass’ın özel istekleri de cabası. Bu transfer olur ya da olmaz demiyorum ama Diarra gerçekten çok zor bir futbolcu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap