SON DAKİKA



Haber > Spor > Sultan Mehmet

Sultan Mehmet

03 Mart 2015 Salı - 10:01








Trabzonspor’u dün gece ipten alan adam yine Mehmet oldu. İki nefis gol, bir asistle sahanın kuşkusuz yıldızıydı. Trabzonspor yine Ersun hoca ile saçma sapan bir kadroyla sahaya çıktı. Bu Ersun hocanın iyi hoca olduğuna eminim ama Trabzonspor’un hocası değil.

Ersun hocaya Trabzonspor bir gömlek fazla geliyor. O vesileyle Ersun hoca lütfen artık Trabzonspor’u bırak, tabi sezon içinde değil de sezon sonunda bırak. Çünkü dere geçerken eşek değiştirilmez. Ya sen oyuncularını tanımıyorsun ya da bu işten anlamıyorsun. Haftalarca kötü oynayan Özer’i yine ilk onbirde sahaya çıkartıyorsun. Aynı şekilde Sefa...

Elinde Deniz gibi bir oyuncu var, neden kullanmıyorsun? Fatih’ten sağ bek yapıyorsun, iki tane stoperin var, yedekte bekliyor. Uğur denen adamı niye aldın? Bu adam işe yarıyorsa kulübede niye oturuyor? Bosingwa’yı stoper oynatıyorsun, artık buna kargalar bile güler.

İşte sahaya çıkardığın kadronun kalitesi ortada. İlk yarı Karabük kalesine atılan tek şut, o da Mehmet Ekici’den nefis bir şut. Zamanı gelmişken söyleyeyim, Mehmet hakikaten bu ligin üstünde bir oyuncu, inanılmaz şutları var. Dün gece maçı tek başına koparıp alan adam. Tribündeki bütün yazarların yazısını değiştiren adam. Trabzonspor takımının kalitesini yazıp çizmeye gerek yok çünkü kalite yok.

İlk yarı tatsız tutsuz bir maç Trabzonspor’un kaptırdığı toplarla yediği iki gol Mehmet’in rakip kaleye attığı tek şutla gelen gol, başka bir şey yok. İkinci yarıya Salih ve Deniz’i Sefa ile Özer’in yerine alarak oyunun şeklini bir anda değiştiriyor. Trabzonspor daha etkili, daha baskılı, daha arzulu oynuyor.


Ama yine rakip kaleyi bunaltacak şut bombardımanına tutacak hareketliliği yapamıyor. Doksan dakika boyunca rakip kaleye dört şut attı, üçü gol oldu. Gol isabeti çok yüksek bir oran oldu. Dediğim gibi, ligin sonuna demir atmış Karabükspor bile Trabzonspor’a göre ayağında daha iyi top tutuyor, daha iyi pas, yapıyor ne yaptığını daha iyi biliyordu. Trabzonspor’da özlenen tabloyu maalesef göremiyoruz.

Önümüzdeki haftalar Trabzonspor için daha zor olacak diye düşünüyorum. Her zaman Mehmet Ekici formda olmayabilir. Dün geceki şutlarıyla Trabzonspor’un gönlünde taht kurdu ve ligin sultanı oldu. Son olarak flaş transferler Erkan ve Aytaç’ı alanlar nasıl topçu aldıklarını bir görsünler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap