SON DAKİKA



Haber > Spor > Son umudumuz da gitti

Son umudumuz da gitti

01 Aralık 2015 Salı - 10:32








Trabzonspor, başkanlık seçimi öncesinde İstanbul’da moralle çıktığı Fenerbahçe maçında hüsrana uğradı. İlk 10 dakika güzel bir görüntü veren Trabzonspor, 8. dakikada Mehmet Ekici N’Doye’yi buluştursa 1-0 öne geçeceği maçta, biraz gecikince, Volkan başarılı oldu. Trabzonspor’da Mehmet Ekici’nin atmış olduğu bir tane şut var. O da kaleci Volkan’da kaldı.

Trabzonspor’un girdiği tek pozisyondu. 10. dakikada Van Persie-Alper’in asistiyle Nani’nin golü geldi. Bunda kaleci Onur’u pek şuçlayamayız. Maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel iyi bir görüntü çizdi. Tek hatası Diego’nun Mehmet Ekici’ye bastığı tabanı görmemesiydi. Genç hakem, normaldir. 42. dakikada Alper’in sanki kendini attırmak istemesi üzüntü vericiydi. Sarı karttan sonra itirazları ve Nani’ye atmış olduğu tekmeyi anlamak mümkün değildi.

Trabzonspor’u eksik bıraktı. Fenerbaçhe’de her zamanki gibi Volkan ve Fernandao’yu oyuna alan Pereira arkasından da Markovic’i oyuna aldı. Bu da Fenerbahçe’ye ikinci golü kazandırdı. Yine Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki gerginliği ateşlemek için Fernandao ve Markovic tarafından Salih’e yapılan harekette Salih’in abartısı fazlaydı. Olaya Gökhan’ın da karışmasına Sadi hoca da kızdı. Ortamı germeye gerek yoktu.

Trabzonspor adeta yokları oynadı. İlk 10 dakika diri gözüken Trabzonspor yediği golden sonra çöktü. Gol ayağı, gol makinesi alınan N’Doye tıraş makinesi çıktı. Cardozo niçin oynamaz? Bunu anlamak mümkün değil. İkinci yarıda Volkan’a top gitmedi. Kısacası bu sezon Trabzonspor ve taraftarlar adına çok zor geçecek. Trabzonspor mevcut yönetim ve başkanı veya gelecek olan başkana tavsiyem şudur: Trabzonspor’un hocaya ihtiyacı yoktur. Sadi hoca, gelecek hocalar kadar hocadır. Trabzonspor forması giyen oyuncuların ruhu olması gerekir. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap