SON DAKİKA



Haber > Spor > Sizlerle Rezil olduk

Sizlerle Rezil olduk

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 10:31








Süper Lig'in bitimine üç hafta kala Çaykur Rizespor komşu Trabzonspor’a konuk oldu. Rizespor'un bu maç öncesi ligde kalma puanının 37 olarak benimsendiğini düşünecek olursak, risk bölgesinde olduğunu unutmamak gerek. Evet, biz unutmadık; ama Karaman unuttu! Bu nasıl unutkanlık anlamak mümkün değil. Kadroların açıklanmasıyla bir spor yazarı olarak beynim de kafamda soru işaretleri belirmeye başladı.

Tecrübeli bir teknik adamın bu kadar hatalı bir kadroyu sahaya sürmesine aklım ermedi. İnşallah beni şaşırtır dedim ancak 10. dakikada Trabzonspor'un golünün gelmesi, ardından 15. dakikada ikinci gol ve Viera'nın savunmadan çıkartılmasıyla "Eyvah!" demeye başladım. Süper Lig'de örneğine rastlanmayacak hatalar üst üste geliyor. Hem de öylesine kritik bir maçta ve ligin bitimine iki maç kala... Tehlike bölgesindeki bir takımın teknik direktörünün bu kadar cahilce hatalar yapmasına şaşırmamak mümkün değil. Bu kıyak mı? Neyin kıyağı? İlk yarıda 4 gol...

Ve Rizespor böylesine bir mağlubiyete nasıl hazırlanır? 78 milyon insana sorsan "Trabzonspor-Rizespor maçının ilk yarı skoru ne olur?" diye, bahse girerim böyle bir skoru kimse tahmin edemezdi. Ama Karaman'ın sahaya sürdüğü kadroya baktığımda maç başında "Eyvah!" dediğim gibi 45 dakikada da aynı kelimeyi söyledim. Savunmada hiç yan yana oynamayan Ümit ve Viera, Viera'nın çıkmasıyla Koray ve Ümit, sol bekte Murat'ın üst üste hataları, forvet hattında iki beceriksiz Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz, sağ kanatta son haftalarda başarısız olan Sercan...

Bu nasıl bir kadro ve bu nasıl bir teknik kadro? Saz ekibinin akordu bozulmuş ve artık bu ekipten iyi müzik beklenmeyeceğini Karaman'ın anlaması gerekiyordu. 45 dakikada şok bir skor! Tabii bunun ikinci yarısı da var... Yine basiretsiz, ruhsuz bir takım sahada. Buna karşılık iyi pas yapan, iyi kontratak yapan bir Trabzonspor karşısında mücadele gücü olmayan, ne yaptığını bilmeyen bir takım sahada. Trabzonspor ikinci yarıda gollerine devam ederken, Rizespor ise ruhsuzlar takımı ile izlemeye devam etti.

Baktığımızda sanki amatör kümede oynayan Salarhaspor sahada; ne ruh var, ne istek, ne de kazanma hırsı. Trabzonspor ise bu karşılaşmada gençleri ile hırs yaparak farklı bir skor yakalamayı başardı. 6-0'lık skor Süper Lig'de bu sezon en farklı kazanılan bir skor. Karaman ise kenarda sakallarını ovuşturarak maçı izlemeye devam etti. Yanlış reçete, yanlış takım, yanlış uygulama ve rahat olmayan bir takıma bu kadar yanlışlıklar üst üste gelirse Karaman da sakallarını ovuşturur. Tek kelimeyle yazıklar olsun!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap