SON DAKİKA



Haber > Spor > Şikayetçiyiz Hakim bey

Şikayetçiyiz Hakim bey

01 Mayıs 2016 Pazar - 10:16




Fenerbahçe maçında Bordo-Mavililer’in lehine penaltı veremeyenler Karadeniz ekibinin pimini çekmek için bu kez Halis Özkahya’yı görevlendirdi.





Süper Lig’de Trabzonspor’u ince ince doğrayan hakemler son olarak Eskişehir’de sahne aldı. Fenerbahçe maçında Bordo-Mavililer’in lehine penaltı veremeyenler Karadeniz ekibinin pimini çekmek için bu kez Halis Özkahya’yı görevlendirdi. Puanlarımız bir kez daha gasp edildi.

CESARETLERİ YOK

Trabzonspor bir çok maçta olduğu gibi Eskişehirspor karşısında da hakem faciası ile karşı karşıya kaldı. Geçen haftaki olaylı Fenerbahçe maçında Bordo-Mavili ekibin lehine penaltı çalma cesareti gösteremeyen hakemler iş Trabzonspor’un aleyhine gelişince aldıkları talimatın gereğini yerine getiriyor.

HINÇ ALIYORLAR

Dün Eskişehir Atatürk stadında Halis Özkahya bu kez sahne aldı, önce devam ettirdiği pozisyonun sonrasında çizgi hakemin uyarısıyla tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Eskişehirsporlu oyuncu Kıvanç’ın tarihlerine gözlerini kapayan Özkahya Trabzonspor’dan hınç alırcasına Aykut Demir’i dışarı yolladı.


DİK DURACAĞIZ

Biz Trabzonspor’umuz. Hiçbir iddiamız olmasa da hesapsız kitapsız onurumuz için çıkıyoruz maçlara. Ligin 5. haftasından Galatasaray karşılaşmanın ardından sistemli bir şekilde TFF ve MHK tarafından uğruyoruz haksızlıklara. İsyanımız bu haksız düzene ve onu yönetenlere. Bundan sonra dimdik duracağız bu kirli düzenin önünde...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap