SON DAKİKA



Haber > Spor > Ses var görüntü yok

Ses var görüntü yok

17 Mart 2015 Salı - 10:46








Yüksek tempo ve futbol heyecanını yaşadığımız play-off’un ilk haftasının ardından ikinci hafta maçları bizi ve izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Öyle ki açılış haftasında tek kazanan olmasına rağmen 4 maçta çıkan beraberliğin ardından futbol keyfi almıştık.

İkinci hafta bu heyecanın tırmanacağını beklerken tempo bir anda dibe vurdu. Ve mücadelenin dışında hiçbir karşılaşmada o zevki alamadık. Ligin tecrübeli ve iddialı ekibi Zağnosspor Hekimoğlu Doğanspor karşısında 4 gollü galibiyet almasına rağmen tatmin etmeyen bir futbol sergiledi.

Vasat bir oyun ortaya koyan Zağnosspor, tecrübesiyle genç rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek aldığı farklı galibiyetle ilk haftadaki sürprize yer vermedi. Haftanın bir diğer kazananı Maçkasor ise ilk haftada söylediğimiz gibi maç kazanır ama zor kazanır.

Tecrübeli oyunculardan kurulu olmasına rağmen Turuncu-Siyahlılar, yaş ortalaması bir yana kilo olarak da futbol için fazla. O yüzden Maçkaspor gencecik Söğütlü Belediyespor’u bile tek golle zor geçti. İlk hafta Zağnosspor’a kök söktüren Sebatspor’un gençleri bu hafta Yeşilköy karşısında bayağı terledi.

Geçen hafta Zağnosspor’a adım attırmayan Kırmızı-Beyazlılar bu hafta Yeşilköy’ü adeta izledi. Buna rağmen ender fırsatlardan birini gole çeviren Sebatspor haftayı çok önemli bir galibiyetle kapattı. Yeşilköy mücadele gücü yüksek ama yetenek bakamından biraz zayıf. Özellikle ön bölge de.


Play-off’a iddialı başlayan Yalıspor’un boynunu sakatlıklar bükerken Mavi-Beyazlılar bu görüntüsüyle play-off’a erken havlu atacak gibi gözüküyor. Derecikspor-Ortahisar Kanuni düellosu da bizi hayal kırıklığına uğratan maçlardan oldu. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada her iki ekip de aşırı kontrolle rakip kaleye adeta gitmeye çekindi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap