SON DAKİKA



Haber > Spor > Serbest kalma maddesi 7 milyon Euro

Serbest kalma maddesi 7 milyon Euro

05 Ekim 2015 Pazartesi - 12:19




Bursaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Çek golcü Tomas Necid, yeşil-beyazlı forma ile ligde çıktığı 4 maçta 6 gol atarak gol krallığı yarışında





Tomas Necid performansı ile dikkat çekiyor. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan Tomas Necid'in golleriyle 3-2 galip ayrılmasını başardı. Bu sezon 3. galibiyetini elde eden Timsah, puanını da 9'a çıkardı.

TOMAS NECİD BOŞ GEÇMİYOR

Yeşil-beyazlıların sezon başında Hollanda'nın PEC Zwolle takımından 4 yıllığına kadrosuna kattığı Çek golcü Tomas Necid, bu sezon çıktığı 4'üncü maçında 6 gol kaydetti. Sezon başında Almanya kampının ardından sağ ayak bileğindeki enfeksiyon sebebiyle antrenmanlara çıkamayan ve ilk 3 karşılaşmada forma giyemeyen Necid, sakatlığını atlattıktan sonra ilk olarak Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna girmiş ve 1 gol atarak takımının 3 puana uzanmasına katkı sağlamıştı. Ardından Fenerbahçe maçında ağları havalandıran Necid, geçtiğimiz hafta Bursaspor'un Eskişehirspor ile oynadığı maçta 85. dakikada sahneye çıkarak takımının 3 puana uzanmasında önemli rol oynamıştı.

RİZE'YE KARŞI HAT-TRICK

Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında ise adeta şov yapan 26 yaşındaki oyuncu, ligin tek namağlup takımı unvanındaki Rize ekibi karşısında 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

800 BİN EURO'YA GELDİ


Sezon başında Hollanda'nın PEC Zwolle takımından bedelsiz olarak transfer edilen Necid, 800 bin Euro maaş ve 1 milyon Euro imza parasına yeşil-beyazlı takıma katılmıştı.

SERBEST KALMA BEDELİ 7 MİLYON EURO

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da gol krallığı yaşayan Fernandao'yu Fenerbahçe, sözleşmesinde yazan '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi ile yeşil-beyazlı kulüpten almıştı. Tomas Necid'in son yıllarda yükselişe geçen grafiği sebebiyle Bursaspor yönetimi, Necid'in serbest kalma maddesini 7 milyon Euro olarak belirledi.

Öte yandan Çek golcünün menajerliğini dünyaca ünlü yıldız futbolcu Zlatan İbrahimoviç'in de menajeri olan İtalyan Mino Raiola'ya bağlı bir şirketin yaptığı öğrenildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap