SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'in raporu sızdı: Bu adamı sakın kaçırmayın

Şenol Güneş'in raporu sızdı: Bu adamı sakın kaçırmayın

24 Mart 2019 Pazar - 18:57




Şenol Güneş’in milli takımla anlaşmadan önce Okay Yokuşlu için Beşiktaş yönetimine, “Alabiliyorsanız alın. Sakın kaçırmayın” dediği öğrenildi.





Gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, A Milli Takım’ın orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu için nabız yoklamaya başladı.

Alabiliyorsanız alın sakın kaçırmayın

La Liga’da Celta Vigo forması giyen ve 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu için Şenol Güneş’in, “Alabiliyorsanız alın. Sakın kaçırmayın” şeklinde rapor verdiği ortaya çıktı. Güneş’in, Okay’ı geçen yaz da istediği fakat İspanyollar’ın 6 milyon euro serbest kalma bedelini ödeyerek transfer ettiği belirtildi.

Küme düşerse gelebilir

Güneş'in haberine göre; Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo ile yaptığı sözleşmede küme düşmeye ilişkin özel maddelerin bulunması, Siyah-Beyazlı yönetimi bu transferi bitirmek için harekete geçirdi. 28 haftası geride kalan La Liga’da 17. Villarreal’in 4 puan gerisinde 18. sırada yer alan Galiçya ekibi, kümede kalma savaşı veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap