SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş o isimleri istemiyor

Şenol Güneş o isimleri istemiyor

18 Ağustos 2017 Cuma - 11:47








Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, 2017-2018 sezonuna da yaptığı flaş transferle başladı. Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna dahil eden siyah-beyazlı ekip UEFA'ya verdiği söz gereği en az altı oyuncusu ile yolları ayırıyor.

Kadrosunu Alvaro Negredo, Pepe, Gary Medel ve Jeremain Lens gibi yıldızları katan siyah-beyazlılar, kadrosunda görmek istemediği bazı oyuncuları ise takımdan göndermenin peşinde.

Bu isimlerin başında ise Mustafa Pektemek, Pedro Franco, Denys Boyko, Alexander Milosevic, Aras Özbiliz ve Veli Kavlak geliyor. Siyah-beyazlılar bu oyuncuları kiralık vererek veya bonservisleriyle satarak yüksek maliyetlerinden de kurtulmak ve UEFA ile yapılan anlaşmanın kriterlerini yerine getirmek istiyor.

UEFA'yla yapılan anlaşma gereği Beşiktaş'ın bu sezon futbolcu kiralarayarak veya satarak kasasına 1.4 milyon koyması gerekiyor. Takımdan gönderilmek istenen bu 6 ismin kulübe yıllık maliyeti ise yaklaşık 6.6 milyon Euro.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap