SON DAKİKA



Haber > Spor > Seneye inşallah

Seneye inşallah

08 Şubat 2016 Pazartesi - 09:40








Hami hocanın yanlış yapmış olduğu tertiple kupada Akhisar’a elenen Trabzonspor, bu maçta Akhisar deplasmanında geri dörtlünün ortasında Douglas ve Bosingwa’yı oynatıp, sağ tarafta Salih, sol tarafta da Musa ile defansı kuran Hami hoca, orta sahada önünde Okay, Fatih Atik, sağ tarafta Sefa, sol tarafta Marin’le- hücum oyuncularıyla Yusuf ve Muhammet Demir’le gol arayışı içindeydi. Kaleci Onur’un sakatlığında kalede oynayan Esteban vazifesini yapmaya çalıştı. Uzun zamandır ilk 11’de oynayan Fatih Atik, Sefa, Salih ve Marin pek etkili olamadılar. Muhammet Demir attığı golün yanında üç net gol pozisyonundan faydalanamadı. Trabzonspor’un ileriye dönük genç oyuncusu Yusuf, bir sağda bir solda oynamaktan kararsız kaldığına inanıyorum. O da etkili olamadı.

Akhisar yine geçen hafta golü atan Douglao ile öne geçti. Trabzonspor bu gole Muhammet Demir’le cevap verdi, beraberliği yakaladı. Takımına lig değil de kupa hedefi koyan Akhisar’ın hocası tam kadro ile sahaya çıkmadı. Yine hücumda Rodallega ve Sami ile gol arayan Akhisar burada istediklerini sağlarken, maçın ilginç yanı Bosingwa’nın yanında oynayan Douglas hiç olmadık yerde sanki kasıtlı olarak adamın ayağına basıp rakibine penaltı kazandırıyor, arkasından da herhalde küfür ederek kendini dışarı attırıyor. İkinci yarıda Marin ve Yusuf’un attığı ortalarla iki tane net gol pozisyonunu kaçırıyor Muhammet Demir. Trabzonspor, takım dizilişinde aslında ortaya fena bir görüntü vermese bile, uzun zamandır oynamayan Bosingwa’nın takıma bir katkısı olduğunu düşünüyorum.

Trabzonspor tat vermiyor. Durumumuz çok kritik. Şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor’un ‘artık düşmeyelim yeter, razıyız’ diyen bir oyun şekli var. Soruyorum Trabzonspor yöneticilerine. Bu formlarıyla kaleci Esteban, sağ bek Salih, sol bek Musa, orta sahadaki Fatih Atik sağdaki Sefa ve Douglas hangi süper lig takımında oynar? Merak ediyorum. Trabzonspor kan kaybediyor. Artık kendi Trabzonlu çocuklarımızın Trabzonspor forması giyeceğine inanıyorum. bizim tek kurtarışımız öze dönüştür. Kimse kimseyi kandırmasın. Biz ne Muharrem Usta’ya ne Hami’ye karşıyız. Trabzonspor yıllardır yönetimler tarafından dolandırılmıştır, çalınmıştır. Trabzonspor’u bu duruma düşürenler utansın. Yazık oluyor Trabzonspor taraftarlarına. “İnşallah seneye” diye düşünüyoruz...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap