SON DAKİKA



Haber > Spor > Santrafor şart

Santrafor şart

28 Ağustos 2016 Pazar - 10:00








Trabzonspor ilk maçı kazanarak Antep maçına moralli gitti. Bordo-Mavili ekipte Onazi, Okay ve Mehmet Ekici üçlüsü sahada yoklardı. Antep’te bunların karşısında oynayan Muhammed ve Abdulkadir, sahada iyi gözüktüler. Trabzonspor’un en iyi oyuncusu Slovak oyuncusu Durica idi. Castillo oyuna renk katan, her takının bünyesinde barındırması gereken bir oyuncu. Fakat yanında ona ayak uyduracak oyuncu yok. Zaman zaman girilen gol pozisyonlarında maalesef Trabzonspor skor üretemedi. Mehmet Ekici’nin bazı vuruşlarında Antep kalecisi Gökhan gole müsaade etmedi. İlk yarının en önemli pozisyonu ev sahibi ekipten gelirken Abdulkadir’in attığı şutta top direkten döndü. Dönen topu Bordo-Mavili savunma iyi takip edemedi. Muhammet'in boş topu değerlendirememesi oyunun kırılma anlarından bir tanesi oldu. Geçen haftanın iki gol atan oyuncusu Onazi oyunda yoktu. Ersun hoca Onazi’yi oyundan alarak yerine Bero’yu koydu.

Arkadan Suk’u oyuna almasına rağmen Trabzonspor bir türlü oyuna ağırlığını koyamadı. Oyunun son bölümlerinde rakip kaleye biraz daha yüklenen Trabzonspor’un bir topu direkten döndü, birkaç pozisyonda da golü bulamadı. Antep’in bulduğu golde 3-4 kişiyi geçip, 4 oyuncunun da etrafında bulunmasına rağmen Orkan’ın vurduğu şuta Trabzonspor savunması engel olamadı. Büyük takıma böylesine basit gol yemek yakışmıyor. Trabzonspor’da sağ tarafta Yusuf Erdoğan ve Zeki Yavru oyuna hiçbir katkı yapamadılar. Sonuç olarak şu gördük ki Trabzonspor’un sağ kanat oyuncusuna önce santrafor alınması lazım. Maalesef kazanabileceğimiz, kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap