SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon Güzelordu

Şampiyon Güzelordu

24 Nisan 2017 Pazartesi - 10:15




Arsinspor sahadan boynu bükük ayrıldı, 3.Lig şansını bir sonraki maça bıraktı.





Başkentte oynanan Karadeniz derbisinde MorBeyazlılar güldü. Trabzon temsilcisi öne geçtiği maçta istediği sonucu elde edemedi.

3.LİG’E Terfi mücadelesinde Arsinspor ile Güzelorduspor Başkentte kozlarını paylaştı. 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşma büyük bir heyecana sahne olurken maçı Mor-Beyazlılar 2-1 kazanarak adını 3.Lig’e yazdırdı. Müsabakaya her iki ekip de kontrollü başlarken 32. dakikada Mahmut Arsinspor’u öne taşıdı. Golden 8 dakikada sonra Fatih Güzelorduspor’a eşitliği getirirken 85. dakikada Burçin sahneye çıkarak Güzelorduspor’u 2-1’lik galibiyete taşıdı. Bu sonuçla Güzelordu adını 3. Lig’e yazdıran ekip oldu.

Arsinspor Teknik Direktörü Ulaş Ulusan: Böyle bitmemeliydi.

Sarı-Siyahlılar’ın teknik patronu Ulaş Ulusan Güzelordu karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Rakipleri karşısında öne geçtiklerini ancak skor üstünlüğünü koruyamadıklarını dile getiren genç teknik adam, “Gereksiz panik yapmamızın bedelini ödedik. Oyunun genelinde iyiydik ama bir anlık hatanın bedelini ağır ödedik, üzgünüz” dedi.  Önlerinde bir final maçının daha kaldığını söyleyen Ulusan, “Hiç kimse merak etmesin. Arsinspor 3. Lig’e çıkacak. Böyle bir fırsatı kaçırmaya hiç niyetimiz yok” diye konuştu.

Güzelordu Teknik Direktörü  Cahit Terzi:


Camiamıza hayırlı olsun

BTeknik Direktörü Cahit Terzi 3. Lig’e çıkmayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Arsinspor karşısında geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiklerini vurgulayan Terzi, “Yediğimiz gole hemen cevap verdik. Daha sonra oyun kontrolünü elimize alarak kazanmayı başardık. Futbolcularımız inanılmaz bir direnç gösterdiler. İyi mücadele ettiler ve Ordu’ya büyük bir sevinç yaşattılar. Bir sezonun karşılığını bu şekilde aldığımız için çok mutluyuz. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Arsinspor’un son umudu Mardin 47

Güzelordu’ya yenilerek 3. Lig’e çıkma şansını kaçıran Arsinspor’un yeni rakibi Mardin 47 oldu. Sarı-Siyahlılar’ın şampiyonluğa ulaşması için Mardin ekibini devirmekten başka şansı yok. Tarih daha sonra belli olacak maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten başkan Kamil Ustaömer, “Artık hata yapma lüksümüz yok. Güzelordu karşısında istediğimizi alamadık ama Mardin ekibi karşısında teknik kadro ve futbolcularımız gerekeni yapıp Arsinspor’un 1 yıl aradan sonra 3. Lig’e geri dönmesini sağlayacaklardır. Kendilerine bu yolda sonuna kadar inanıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap