SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon boksörlerden zincirli eylem

Şampiyon boksörlerden zincirli eylem

28 Eylül 2018 Cuma - 13:34




Trabzon Hekimoğlu Boks Spor Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu Türkiye Boks Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç’i ağır bir dille eleştirdi.





hramanmaraş’ta gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü adına ringe çıkan Gökay Yılmaz, Ufuk Kuru, Mehmet Aydemir ve Mustafa Çolak, kategorilerinde altın madalya kazanmalarına rağmen 8-17 Ekim tarihleri arasında Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Milli Takımın kadrosuna seçilmedi. Daha önce de Türkiye Şampiyonluğu elde eden 4 sporcu, milli takıma kendilerinden daha düşük derece elde eden boksörlerin çağrıldığını öne sürerek üzgün olduklarını belirterek destek istedi. Sporcular ellerini birbirlerine zincirleyerek tepkilerini gösterdi.

Trabzon Hekimoğlu Boks Spor Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hekimoğlu Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç’e zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu’’4 tane sporcumuz Türkiye şampiyonasında sıkletlerinde 1.likle şampiyon oldular. Bu ayın 8’nde Avrupa şampiyonası var, bu şampiyonada bu sporcularımızın olması gerekirken şu anda biz buarada kahvaltı yapıyoruz. Bu çocuklar Trabzon’lu oldukları için Milli Takıma’a gidemediler. Benim Federasyon Başkan adaylığımdan dolayı bu çocuklarımız Milli Takım’a çağırılmadılar. Milli Takıma gidemedikleri için burada patates kızartması yiyorlar, akşama da evde lahana yemeği yiyecekler. Bu durumu Federasyon ve Trabzonlu siyasiler düşünmesi gerekiyor. Biz bu çocuklarımızın neden Milli takım’a alınmadıklarını merak ediyorum bunun cevabını bekliyorum. Trabzonlu siyasilerimiz nerede, 4 tane Bakanımız var bu insanlar nerede, çıksınlar bu sporcularımıza sahip çıksınlar’’dedi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap