SON DAKİKA



Haber > Spor > Sağa Şener ortaya Junuzovic

Sağa Şener ortaya Junuzovic

27 Mart 2015 Cuma - 11:08




İki futbolcu Ersun Yanal’ın gelecek planlarında önemli yer tutuyor. Yönetim Şener ve Junuzovic’in işini bitirmek için şimdiden zemin hazırlıyor.





Trabzonspor’da teknik patron Ersun Yanal gelecek sezon oluşturacağı kadro üzerinde titizlikle çalışıyor. Muhammet Demir ve Mevlüt Erdinç’ten birinin takıma kazandırılmasını isteyen deneyimli teknik adamın yönetimden Bursasporlu Şener Özbayraklı ile Werder Bremen’den Zlatko Junuzovic’i talep ettiği ortaya çıktı. İki futbolcunun gelecek planlarında önemli yer tuttuğunu yönetime aktaran Yanal’ın Şener ve Junuzovic’in işinin bitirilmesini istediği seslendirildi. Sağ kanatta Şener Özbayraklı’ya yer vermeyi planlayan Ersun Yanal Bosingwa’yı da stoper veya ön liberoda kullanmayı amaçlıyor. Werder Bremenli futbolcu içinde olumlu refarans veren deneyimli teknik adamın, forvet arkasında etkiyi daha da artırmayı hedeflediği belirtildi. Mehmet Ekici ile birlikte Junuzovic’i bir arada kullanmayı amaçlayan Yanal’dan alınan rapor doğrultusunda yönetimin şimdiden çalışmalara başladığı seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap