SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Tarihe geçmek istiyoruz

Tarihe geçmek istiyoruz

27 Nisan 2018 Cuma - 21:00




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Futbolculuk yaşantım boyunca sayısız kupa kaldırdım, şimdi teknik direktör kariyerimde şampiyonluk





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, bugün oynanacak olan Ümraniyespor maçından alacakları sonuçla şampiyonluğu ilan etmek istediklerini belirtti. Üzülmez, “Bu takım bu sezon şampiyonluğu fazlasıyla hak etti ve öylede olacak. Futbolculuk yaşantım boyunca sayısız kupa kaldırdım, şimdi sıra teknik direktör kariyerimde ilk lig şampiyonluk kupasını havaya kaldırmaya geldi”

“Daha önce Mustafa Denizli hocamla birlikte Rizespor’da şampiyonluk sevinci yaşamıştım ama bu benim ilk teknik direktörlük kariyerimde şampiyonluk sevinci olacak. Rizespor tarihine altın harflerle adımızı yazdırmak istiyoruz. Bu yolda tüm futbolcularımı, çalışma arkadaşlarımı, başta Başkanım Hasan Kemal Yardımcı olmak üzere, yönetim kurulu üyelerinin büyük emeği var” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap