SON DAKİKA



Haber > Rizespor > SON VURUŞLARDA BAŞARISIZDIK

SON VURUŞLARDA BAŞARISIZDIK

16 Nisan 2018 Pazartesi - 10:00




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Maalesef hücum anlamında yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremeyip karşılaşmadan bir puanla





Denizlispor ile berabere kalarak rakipleriyle arasındaki puan farkını açma şansını kaçıran Çaykur Rizespor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez, girdikleri fırsatları değerlendiremediklerini söyledi. Üzülmez, Denizlispor maçında çok gol kaçırdıklarını altını çizerek, “Maalesef hücum anlamında yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Bazı maçlarda atak sonlandırma adına şans bizim yanımızda olmuyor, Denizli maçı da bunlardan biriydi ama ev sahibi takım maçın son dakikası içinde bulduğu gol pozisyonu ile galibiyeti de alabilirdi” dedi.

‘Aşırı sıcak altında iyi bir mücadele ortaya koyan tüm oyuncularımı kutluyorum’ diyen başarılı teknik adam, “Öğlen saatinde bu sıcak altında iki takımda iyi mücadele ortaya koydu. Denizlispor iç sahada bizim direk rakiplerimiz olan Ümraniye ve Ankaragücü takımını mağlup etmiş bir ekip. Kazanmayı çok istemiştik ama girilen net gol pozisyonlarında son vuruş eksikliği yaşadık. Çok gol kaçırdık diyebilirim diğer yandan ise son dakikada kaza kurşunu ile maçı da kaybedebilirdik. Bazı maçlarda kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Benim takımın ligin ikinci devresinde sadece bir mağlubiyet alarak yoluna devam eden bir takım” dedi.

İstediğimiz oldu

Yeşil-Mavili takımın genç teknik patronu ligin 31. haftasında oynanan Ümraniye-Ankaragücü maçı ve Gazişehir Gaziantep-Altınordu maçlarında kendilerinin istediği skorların ortaya çıktığını hatırlatarak, “Elbette biz berabere kaldıktan sonra Ümraniye-Ankaragücü maçının da berabere bitmesini istedik. Maçın son dakikasında Ümraniyespor’un attığı gol ile aramızdaki puan farkını korumuş olduk. Diğer yandan Gazişehir takımının yarışın içinde olması bizim adımıza olumlu. Çünkü Antep temsilcisinin haftaya Ankaragücü ile maçı var. Gazişehir takımı deplasmanda Ankaragücü’nü mağlup etmesi durumunda bizimde evimizde oynayacağımız Giresunspor maçından alacağımız üç puan bizi matematiksel olarak ligin bitimine iki hafta kala şampiyon yapar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap