SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor Konyaspor'u mağlup etti

Rizespor Konyaspor'u mağlup etti

16 Mart 2019 Cumartesi - 15:44




Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynana





Rizespor'a galibiyeti getiren goller, 2. dakikada Muriqi ve 68. dakikada Samudio'dan geldi. Öte yandan Konyaspor'da Skubic, 76. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı.

Bu skorun ardından Rizespor son 5 maçındaki 4. galibiyetini aldı ve 34 puana yükseldi. Galibiyet hasreti 7 maça çıkan ve art arda 2. yenilgisini alan Konyaspor ise 35 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Konyaspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacakken, Rizespor ise evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

OKAN BURUK, AYKUT KOCAMAN'A KARŞI ÜSTÜN

Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, Aykut Kocaman ile 6. kez karşı karşıya geldi. Buruk, bu galibiyetle birlikte Kocaman'a karşı 4. galibiyetini aldı. İki hocanın daha önceki karşılaşmalarında 1 kez eşitlik olurken, 1 kere de Kocaman galip gelmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap