SON DAKİKA



Haber > Rizespor > MUTLU SON BİZİ BEKLİYOR

MUTLU SON BİZİ BEKLİYOR

24 Mart 2018 Cumartesi - 08:50




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Ligin son altı haftasına girilirken, yakalanan bu liderlik koltuğunu kolay bırakmayız” dedi.





ASLANLAR GİBİ!

Şampiyonluğu hak ettiklerini belirten Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zirveye bırakmaya niyetlerinin olmadığını söyledi. “Biz buraya kolay gelmedik ve bu koltuğu da kolay kolay bırakmaya niyetimiz yok” diyen Üzülmez, “Sezon sonunda ligi zirvede tamamlamak istiyoruz. Özellikle ligde direkt rakiplerimiz olan MKE Ankaragücü, Altınordu, Gazişehir ve Boluspor takımlarını deplasmanda mağlup ettik. İç sahada Ümraniyespor’u 4 – 0 gibi ezici bir futbol altında farklı geçtik. Buralara kolay gelmedik, ligin son altı hafta içerisinde oynayacağımız altı final maçı var, benim oyuncularım aslanlar gibi mücadelesini verecek ve bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

TAVİZ VERMEYİZ

Çaykur Rizespor’un ligde yer alan rakipleri arasında farklı yanlarının bulunduğuna işaret eden yeşil – mavili takımın teknik direktörü Üzülmez, “Her şeyden önce biz takım olduk. Özellikle ikinci devre yapılan transferlerle her mevkide rekabet edecek oyuncularım var. Kaliteli bir kadro altında mücadele gücümüzden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu ligde mücadele şart, ligde en çok liderlik koltuğuna oturan bir takıma sahibiz ve 2018 yılı içinde Türkiye’de sadece bir yenilgi alan üç takımından biri de Çaykur Rizespor’dur. Bu koltuk kolay elde edilmedi ve kolay kolayda bırakmaya niyetimiz yok” dedi.

Kendi işimizi kendimiz göreceğiz


Çaykur Rizespor’un hücum hattı ligde açık ara en çok gol atan oyuncularla kurulu olduğunu söyleyen Üzülmez, "Özellikle sakatlıktan çıkan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Kweuke’nin aramıza dönmesi ile kalan haftalarda ofansif hattımız çok daha güçlenecektir. Bu hafta cezası sona erecek olan Vedat Muriqi de İstanbulspor maçında aramıza olacak. Süleyman, Oğulcan, Samudio ve Recep’le hücum hattımız kalan haftalarda en büyük silahımız olacak. Altı hafta kala rakiplere bakmıyoruz, biz kendi işimizi kendimiz göreceğiz” dedi.

Engeller tek tek geçilecek

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü  İbrahim Üzülmez, dün yapılan idman öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda yeni rotayı çizerek, “Önümüzde altı maç var. Bu mücadeleleri  maç maç düşüneceğiz. Hesaba kitaba gerek yok. Sadece işimizi yapacağız, yolumuza tek tek kazanarak devam edeceğiz. Sizden tek istediğim var o da bu maçlarda yüreğinizi ortaya koyun ” dediği öğrenildi.

Süper Lig’e giden yol

Şampiyonluğa giden yol İstanbul takımlarından geçiyor. İstanbul ve Ümraniye maçları Rize’nin kaderi çizecek


Çaykur Rizespor’un sezon sonunda şampiyonluk yolu iki kritik İstanbul deplasman maçından geçiyor.

Ligin bitimine altı hafta kala en yakın rakibinin önünde bir puan farkla liderlik koltuğuna oturan yeşil – mavili ekip Milli aradan sonra oynayacağı İstanbulspor maçı ve ligin sondan bir önceki hafta oynayacağı Ümraniyespor deplasman maçlarında alacağı sonuçlar Çaykur Rizespor’un kaderini çizecek. Ligin ilk devresinde iki İstanbul takımı ile kendi evinde oynadığı maçlarda kalesine hiç gol görmeden rakip takımlara 7 gol atarak 6 puan çıkartan Üzülmez’in öğrencileri bu kez İstanbul deplasman maçlarında aynı tarifeye sadık kalarak şampiyonluk ipini göğüslemek isteyecekler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap