SON DAKİKA



Haber > Rizespor > HERŞEY BİZİM ELİMİZDEN

HERŞEY BİZİM ELİMİZDEN

28 Mart 2018 Çarşamba - 09:49




Üzülmez, “Karakterli oyuncu grubunun kalan 6 haftada üstüne düşen görevi yerine getirip, Çaykur Rizespor'u istediği hedeflere ulaştıracağına kimsenin





FARKLI MOTİVE

Spor Toto 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, ligin geride kalan haftalarında sonuca odaklı oyun oynayacaklarını söyledi. Bu hafta ligin en önemli sistem takımlarından olan İstanbulspor'a karşı zor bir maça çıkacaklarına işaret eden Üzülmez, "Beraber oynamayı alışkanlık haline getiren mücadeleci bir takım. Diğer rakiplerimiz gibi İstanbulspor da bize karşı çok farklı bir motivasyonla oynayacak. Rakiplerimiz bize karşı farklı hazırlanıyor” dedi.

KARAKTERLİ OYUNCU

Üzülmez, bitime 6 hafta kaldığını ve lider olduklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Her maç bizi hedefe bir adım daha yaklaştıracak. Hedefe bu kadar yaklaşmışken elbette oyun içerisinde kendi öz eleştirimizi de yapıyoruz. Fizik olarak değil ama oyun olarak öz eleştirimizi yapıyoruz. Ben oyuncularıma inanıyorum. Zaman zaman hatalar yaptık ve iç saha maçlarında puan kayıpları yaşadık. Ancak bu karakterli oyuncu grubunun kalan 6 haftada üstüne düşen görevi yerine getirip, Çaykur Rizespor'u istediği hedeflere ulaştıracağına kimsenin endişesi olmasın."


BİZİ İLGİLENDİRMEZ

Bitime 2 hafta kala ligde bir takımın Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceğini düşündüğünü vurgulayan Üzülmez, "Bizim için en büyük hesap kendi maçlarımız. Kendi maçlarımızı kazanamadıktan sonra bu hesap bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Şimdi ilk hedefimiz İstanbulspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak. Bu maçı kazandıktan sonra süreç zaten bizim lehimize işleyecektir. Kazandıktan sonra rakiplerimizin alacağı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Çünkü zirvede bir takım olarak avantajlıyız” ifadelerini kullandı.

Oyun değil sonuç önemli

Üzülmez, ligin kalan bölümünde iyi oyundan çok sonuçların konuşulacağına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "İyi oyun oynayıp kaybetmeyi ne ben ne de bir başkası asla kabul etmez. Benim için bu saatten sonra sonuç önemli. İyi sonuç aldığımız sürece oyun tabii ki önemli ama bana 'Oyun mu, sonuç mu?' diye sorulursa 'Sonuç' derim. Oyun ikinci plandadır. İstanbulspor maçında da sonuç odaklı olacağız. Rakibimizin play-off şansı var. Kazanmak için her şeyini ortaya koyacaktır. Rakibimize saygı duyarak işin üstesinden gelmeye çalışacağız."

Biz kalırız veya gideriz bilemem


Çaykur Rizespor’u hedefe ulaştırma adına Başkan Hasan Kemal Yardımcı ile birlikte gece gündüz çalıştıklarını belirten Üzülmez; ”Tesislerde yatıyor, tesislerde kalkıyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve bu işin üstesinden geleceğiz ama bir kez daha altını çizmek istiyorum şampiyonluklar gelir geçer, şampiyon oluruz veya olmayız bilemem, ben ve teknik heyet kalırız veya gideriz onu da bilemem, şu bir gerçek ki Başkanımızın bu özverisini tüm Çaykur Rizesporlular bilmesi gerekiyor. Çünkü bu süre içinde süper ligden düşmüş bir takım ve maliyeti yüksek bir ekipten bahsediyoruz. Bu tabloyu kuruşu kuruşuna kadar en iyi şekilde gözeterek takımı buraya kadar getiren bir başkanımız var. Onun kalbinin güzelliği inşanla bizi şampiyonluk getirecektir” dedi.

Emeğimizi çalmasınlar

Çaykur Rizespor’un hakemler tarafından korunmadığını savunan Üzülmez, “Tüm maçları izleyelim, tek bir bizim lehimizde çalınan düdük yok. Hakemler rahat olsun, bizim maçlara gelen hakemler diken üzerine, stres altında geliyor. Bu kent özel bir kenttir, kimsenin emeğine göz dikmeyiz ama bizimde emeğimizi çalmasınlar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap