SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hasan Kartal; ''Rizespor kolay lokma değil''

Hasan Kartal; ''Rizespor kolay lokma değil''

16 Nisan 2019 Salı - 10:54




Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Karadeniz’e samimi açıklamalar yaptı





Göztepe galibiyetiyle morallerin tavan yaptığı Çaykur Rizespor’da söz başkan Hasan Kartal’ın… Karadeniz’den Hüseyin Terzi’ye konuşan başkan Kartal, kulübün geleceği, teknik adam sorunu, sözleşmesi bitecek olan futbolcuların son durumlarına kadar her şeyi dobra dobra açıkladı…

LİGİN ikinci yarısında gösterdiği performansla birçok takımın imrenerek baktığı Çaykur Rizespor’da başkan Hasan Kartal gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Kartal, başarılı teknik adam Okan Buruk’un sözleşme uzatıp uzatmayacağıyla ilgili önemli ifadeler kullanırken Samet Aybaba iddialarına da cevap verdi. Kartal, “Bizde kimin ne olacağı belli değil. Şu anda şu isim veya bu isim dememiz yanlış olur. Mevcut bir hocamız var. Mevcut hocamız ile devam etmeyi çok istiyoruz” dedi. 

ANLAŞAMAYABİLİRİZ DE…




KALAN 6 haftada da iyi sonuçlar alarak ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini kaydeden Kartal, transfer dedikodularıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Kartal, “Önümüzdeki maçlar bitmeden bu konulara girmek istemiyorum. Ama neticede bizim yönetim olarak düşüncemiz, mevcut hocalarla ve oyuncularla yola devam etmektir. Bunların içinden anlaşamayacağımız arkadaşlar da olabilir, anlaşabildiğimiz arkadaşlarımız da olabilir. Ama düşüncemiz bu ekiple yola devam etmek. İnşallah öyle olur. Zaman ne gösterecek bilmiyorum” diye konuştu. 

HENÜZ KARAR VERMEDİK




TAKIMDA kimin kalıp kalmayacağıyla ilgili de net bir karar vermediklerini ifade eden Kartal, şunları söyledi: “Şimdi önemli olan önümüzdeki maçları iyi bir şekilde tamamlamak, daha yukarılarda bir sıralamanın içerisine girmek için uğraşıyoruz. Hedefimiz budur. Şu anda bize resmi olarak ‘Şunu istiyoruz’ diye teklif ileten bir kulüp yok. Öyle bir görüşmemiz de yok. Sporcularla ilgili şu kalacak, şu gidecek diye de bir kararımız yok.”

SÖZLEŞMELERİ YAPARIZ

 ‘OKAN hocayla veya oyuncularla neden erkenden sözleşme imzalanmıyor’ sorusuna da Başkan Kartal şu sözlerle cevap verdi: “Bizim önümüzde uzun bir süreç var. Bu süre içerisinde hareket edeceğiz. Bizim sporcularımızla hiçbir sorunumuz yok. Bizim onlarla diyaloğumuz çok iyi. Zaten bu birlik beraberlikten dolayı hem hocanın hem de oyuncuların başarısı kaynaklanıyor. Bu birliktelikte bir sıkıntı yok. Bu yüzden biz sonuna gelelim sözleşmelerimizi yaparız. Problem olmaz.”




HEDEF BAŞAKŞEHİR MAÇI

GÖZTEPE maçında aldıkları üç puandan dolayı oyuncularını da kutlayan Kartal, hedeflerinin Başakşehir maçından da puan ya da puanlar almak olduğunu dile getirdi. Kartal, sözlerini şöyle bitirdi: “Beşiktaş maçında oynadığımız güzel oyunu Göztepe maçında da sürdürdük. Ancak bu maçta da çok fazla bir şanssızlığımız vardı. Farklı bir skorla bitirebileceğimiz maçı 1-0 ile bitirdik. Ama neticede önemli olan 3 puandır. İnşallah Başakşehir’den de 3 puan almak için uğraşacağız. Rizespor her maçını kazanmak için sahaya çıkar. Bu konuda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam.” 




HABER: HÜSEYİN TERZİ

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap