SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Ekilen tohumlarin meyvesini alacağiz

Ekilen tohumlarin meyvesini alacağiz

12 Nisan 2018 Perşembe - 11:00




Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, “Hedefleri olan gençleri aramıza katacağız. Bu futbolcuları 2-3 yıl oynattıktan sonra kolayca satabilece





Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, yapı olarak her sözünün arkasında olduğunu ve ağzından çıkan kelimeyi kulağının duyduğunu söyledi. Başkan Yardımcı, “Rizespor, gençlere önem verecek. Hedefi olan futbolcuları toplayacak ve bu futbolcuları 2-3 yıl oynattıktan sonra kolayca satabilecek. Yetiştirme imajı olan bir kulüp yani vitrin takım olacağız. Bu yolda ekilen tohumların meyvesini alacağız” dedi.

Yönetim kurulu olarak gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Yardımcı, “Dünya’da ve Türkiye’de yer alan tüm Rizeliler endişe etmesin. Bizim takım taş gibi takım. Yönetim kurulu arkadaşlarımla gece gündüz bu yolda mesai harcıyoruz. Bunu yaparken de haddimizi bileceğiz. Bu yolda Avrupa’nın üst düzey kulüpleri ile bir takım anlaşmalar yapılacak” diye konuştu.

Avrupa’daki bazı kulüplerle anlaşmalar imzalayacaklarını belirten Başkan Yardımcı, “Porto, Benfica, Villereal veya Belçika, Hollanda takımları ile yetiştirme konusunda bir takım anlaşmalar yapmayı planlıyoruz. İş birliği anlaşması, alırken onların imkânı ile alacağız, onların paralarını vereceğiz, yani üç misli para ödemeyeceğiz. Satarken de paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Rize’yi isteyen oyuncuları kadrolarına katacaklarını belirten Yardımcı, “Biz bundan sonra direk kulüpler ve futbolcularla muhatap olacağız. Yetiştirici kulüp olacağız. Rize bize fazla para veriyor diye yapılan transferler bundan önce bize katkı vermediler. Dolayısıyla Türkiye’den böyle dayatma altında Rize bize İstanbul’dan fazla para veriyor diye gelen yabancı oyuncuyu almam” dedi.

Liverpool taraftarıyım


Çocukluk yıllarından beri Liverpool takımına hayran olduğunu dile getiren Başkan Yardımcı, “Ben Liverpool takımı hastasıyım. Çaykur Rizespor takımı da ona benzemeye çalışacak. Isırmak, kovalamak, çabuk olmak. Ben çocukluğumdan beri Liverpool taraftarıyım. Rizespor’a Başkan olmasaydım, bu sene en az bir iki kez İngiltere’ye giderek Liverpool maçını izlemeye gitmiştim. Bizim Rizespor taraftarı da Liverpool taraftarına benziyor. Tutkulu, asil, takımına tam destek veren taraftar kitlemiz var” dedi.

Üzülmez’e kefil olurum

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’in diğer hocalardan farklı olduğunu belirten Başkan Yardımcı, “İbrahim hoca her anı yaşayan bir insan. Kendisinden çok memnunum. Heyecanı, stresi doğallığı bizden biri. Bu yörenin insanı ve bize uyum sağladı. İbrahim hocanın menajer işleri, transferde dayatma olayları yok. Sezon sonu inşallah süper lige çıkarız, hocanın da benle çalışması şans. Elbette kendisine teklifte bulunacağım. Heyecanı, samimiyeti, en önemlisi dürüstlüğü altına imzamı atarım” dedi.

Altınordu’ya iyi ki erken yenildik!

Yeşil-Mavili takımın Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bu sezon ligde birçok kez kırılma maçları oynadıklarını işaret ederek bu maçlardan birinin de ikinci devre alınan tek mağlubiyet olan Altınordu maçı olduğunu söyledi. Altınordu maçına iyi ki erken yenildik diyen Yardımcı, “O maçtan soyunma odasına indim ve oyuncularıma ‘Kafanızı kaldırın. Bu ligde siz şampiyon olacaksınız” dedim. Ankaragücü maçı kırılma anı değil, evimizde mağlup olduğumuz Altınordu karşılaşması kırılma anı. Ankaragücü karşılaşması güzel futbol adına, Boluspor deplasman galibiyeti ise mücadele futbolu altında alınan galibiyetler oldu. Bu maçlarda kırılma adına çok önemli maçlarımızdı diyebilirim” dedi.


5 gün Rize’deyim

Bu işi yetiştiğim topraklarda yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren 68 yaşındaki Başkan Yardımcı, “Tüm olaylara olumlu yönde bakıyorum. En başta toparlayıcı rolündeyim. Ben bu işi samimi, içten bir o kadar da gönülden yapıyorum. Ben bu topraklarda yetiştim, bu işi bu yaşımda yapmakla büyük mutluluk duyuyorum. Tecrübemi aktarıyorum.. Ben dükkânıma, işime, kasamda ki parama, rafta ki malıma sahip çıkıyorum. Sabah dükkânımı erkenden açıyorum, müşterimi ağırlıyorum, kısaca işime sahip çıkıyorum. İstanbul’dan Rize’ye günü birlik git gelmelerle bu iş yönetilmez. Haftanın beş günü Rize’deyim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap