SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal Karadeniz’e konuştu

Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal Karadeniz’e konuştu

Karadeniz Özel

25 Mart 2019 Pazartesi - 10:48




Hasan Kartal; 'Hocanın kalmasını istiyoruz'





Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Okan Buruk’un sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Özellikle Beşiktaş’ın teknik direktörlük görevine getirmek istediği Okan Buruk konusunda Başkan Hasan Kartal Karadeniz’e konuştu. Okan Buruk ile yola devam etmek istediklerini söyleyen Kartal, bu niyetlerini Okan Buruk’un da bildiğini ifade etti.

Sezonun bitmesine 8 hafta kaldığını da söyleyen Kartal, “Şuanda görüşme için erken diye düşünüyorum. Uzun yıllar bizimle olmasını istiyoruz. Ancak sözleşme uzatıldıktan sonra büyük takımlardan teklif gelirse sıkıntı yaşayabiliriz. Biz sezon sonuna kadar kimsenin aklını bulandırmak istemiyoruz” dedi.

Şuanda Okan hoca ile görüşüp görüşmeme konusunda tam olarak karar vermediklerinin de altını çizen Kartal, “Şuanda kendisi de son 8 haftaya odaklandı. Öncelikle bazı hedeflerimiz var. O hedefleri tutturmamız lazım. Sözleşme uzatma konusunda da her an her şey olabilir. Bunu zaman gösterecek” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap