SON DAKİKA



Haber > Rizespor > BU LİG HATA KABUL ETMEZ

BU LİG HATA KABUL ETMEZ

16 Mart 2018 Cuma - 08:50




Çaykur Rizespor Başkan Vekili Hasan Kartal, “Bu yolda büyük bir yanlış yapmazsak gelecek sezon yeniden Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Temkinli ve dik





Çaykur Rizespor Başkan Vekili Hasan Kartal, geçen hafta oynadıkları Boluspor deplasmanından taktiksel oyuna bağlı güzel bir o kadar da mücadele gücü yüksek bir maç ortaya koyarak haklı bir üç puan aldıklarını söyledi. Kartal, “Ligde makas her hafta kısalıyor. Boluspor deplasman maçı teknik direktörümüz İbrahim Üzülmez’in sahaya sürdüğü ve tüm oyuncuların taktiksel anlamda üst düzey mücadele verilerek kazanıldığı bir maç oldu” dedi.

Ligin bitimine 7 hafta kala her maçın final niteliğinde olduğunu belirten Kartal, “Takım olarak inammış, hedefe kilitlenmiş bir ekibe sahibiz. Bu yolda büyük bir yanlış yapmazsak gelecek sezon yeniden Süper Lig’de mücadele edeceğiz ama temkinli ve bir o kadar da dikkatli olmamız gerekiyor, bu lig hata kabul etmez. Yarın oynayacağımız Adanaspor maçı belki de sezonun en zor maçlarından biri olacak. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımız desteğini bizden esirgemesin” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap