SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Beşiktaş'ı yenersek Avrupa'ya gideriz

Beşiktaş'ı yenersek Avrupa'ya gideriz

04 Nisan 2019 Perşembe - 11:28




Teknik direktör Okan Buruk, futbolcularını bu sözlerle kritik maça hazırlıyor





ÇAYKUR Rizespor’da gözler pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Yeşil-Mavililer’de teknik direktör Okan Buruk da işi sıkı tutuyor. Futbolcuları ile her gün bir araya gelen genç çalıştırıcı onlara Beşiktaş maçının önemini anlatıyor. Buruk, futbolcularını motive edici konuşmalar yaparken Avrupa kupası hedefinin de altını çiziyor.

TEKNİK direktör Okan Buruk, yaptığı toplantılarda, “Milli arayı keyifli bir şekilde geçirdik. Çok iyi çalıştık. Bunun da meyvelerini Beşiktaş maçı ile toplamaya başlayacağız. Eğer Avrupa’yı istiyorsak Beşiktaş maçını mutlaka kazanmalıyız. Beşiktaş maçını kazanırsak hem yeniden hava yakalarız hem de ileriye daha umutla bakarız. Asla pes etmeyeceğiz” sözleri ile oyuncuları motive ediyor.

Rize kendi evinde kaybetmiyor




ÇAYKUR Rizespor kendi evinde oynadığı son 6 maçında da rakiplerine yenilmedi. Yeşil-Mavililer 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı. İkinci yarıdaki çıkışı ile dikkat çeken Atmaca, bu süreçte kendi evinde son 4 maçın 3’ünü kazandı, 1 maçta ise berabere kaldı. Çaykur Rizespor, pazartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçından da puan ya da puanlarla ayrılıp yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap