SON DAKİKA



Haber > Rizespor > AMAN BİR KAZA OLMASIN

AMAN BİR KAZA OLMASIN

08 Nisan 2018 Pazar - 08:30




Çaykur Rizespor bugün düşme hattın içinde bulunan Eskişehir karşısında kazanarak Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.





Spor Toto 1. Lig’in lideri Çaykur Rizespor bugün sahasında önemli bir sınav verecek. Düşme hattında bulunan Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Yeşil-Mavililer bu karşılaşmayı kazanarak hem çıkışını sürdürmek istiyor hem de Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşmayı arzuluyor.

Gelecek haftalarda rakiplerinin birbiriyel oynayacağı kritik haftalara avantajlı bir skorla girmeyi arzulayan Çaykur Rizespor sahasında oynayacağı Eskişehir maçında bir kaza yaşamak istemiyor. Zorlu maçta taraftarının da desteğini arkasına olacak olan Yeşil-Mavililerde tüm yollar 3 puana çıkıyor.

HAKEM: Özgür Yankaya

SAAT: 13.00

STAT: Çaykur Didi


YAYIN: beIN SPORTS MAX 1

 

ÇAYKUR RİZESPOR

Gökhan

Orhan


Koray

Ümit

Mehmet

Robin

Abdullah


Recep

Oğulcan

Samudio

Vedat

 


ESKİŞEHİRSPOR

Kayacan

Kaan

Akaminko

Semih


H.Hüseyin

Aykut

Dorukhan

Hürriyet

Bilal Aziz

Andaç

Mezenga

Kendi işimize bakacağız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti. Üzülmez, “Süper Lig’e emin adımlarla ilerlememiz için Eskişehir karşısında mutlaka kazanmamız lazım. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık. Rakibimizin konumuna bakmaksızın kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak karşılaşmadan üç puanla ayrılmak zorundayız” dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap