SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Aatıf için karar vakti

Aatıf için karar vakti

17 Nisan 2019 Çarşamba - 12:00




Atmaca’nın sezon sonuna kadar sözleşme imzalattığı Faslı yıldızın talipleri arttı





Karadeniz Gazete / Özel / Hüseyin Terzi / Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncusu Aatif Chahechouhe, ortaya koyduğu başarılı performans ile Anadolu kulüplerinin iştahını kabartıyor. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe’de yokları oynayan Aatif, Çaykur Rizespor’a bedelsiz olarak transfer olmuştu. Aatif, Atmaca’ya geldikten sonra yeniden eski başarılı günlerine döndü.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Faslı oyuncu, ortaya koyduğu başarılı futbolun yanı sıra takımda ağabeylik rolünü de üstlenerek takım kaptanlığına kadar yükseldi. Taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Taraftarlar Aatif’in takımda tutulmasını ve sözleşmesinin uzatılmasını istiyor. Ancak hala sözleşmenin uzatılmaması kafalarda soru işaretleri yarattı.




TAKIMLAR SIRAYA GİRDİ

Başkan Hasan Kartal, başta Aatif olmak üzere sözleşmesi biten tüm oyuncularla yeniden anlaşma yapmak için sezon sonunu işaret etti. Ancak Aatif için bazı Anadolu kulüplerinin devreye girdikleri öğrenildi. Başta eski kulübü Sivasspor olmak üzere Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Antalyaspor’un Faslı oyuncu için nabız yokladığı bilgisine ulaşıldı. Faslı oyuncunun bonservisinin elinde olması da birçok kulübün iştahını kabartıyor.




RİZE’Yİ SEVDİ AMA...

Yıldız oyuncunun daha önce Rize’yi çok sevdiğini ve takımda kalmak istediğini söylediği öğrenildi. Ancak yönetim kanadından kendisine herhangi bir teklif yapılmamasından dolayı Aatif beklemeye geçti. Kulüp yönetiminin ise elini çabuk tutarak Faslı yıldız ile anlaşması bekleniyor. Yönetimden herhangi bir teklif gelmemesi halinde Aatif’in diğer kulüplerin tekliflerini değerlendireceği belirtildi. Öte yandan yıldız oyuncu ligin ikinci yarısında Atmaca ile çıktığı 9 lig maçında 3 gol attı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap