SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor rahat geçti

Rizespor rahat geçti

26 Ekim 2016 Çarşamba - 10:15








Ligde Gençlerbirliği karşısında 8. Haftada ikinci galibiyetini geçtiğimiz hafta alarak, 8 haftada 8 puan toplayan Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme müsabakasında 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor ile karşı karşıya geldi.

Önceki sezon yarı finale kadar çıkarak Galatasaray’a elenen Çaykur Rizespor, bu sezon yaptığı transferler ve kadro genişliği ile finale kadar yükselme arzusunda. Fethiyespor karşısına yedek ağırlıklı çıkan Çaykur Rizespor’da, ATakım kadrosu Trabzonspor maçı öncesi dinlendirildi.

Yaklaşık 200 civarında taraftarın izlediği karşılaşmada, stadyumda binlerce kuş ışıkların altında tur attı.

Karşılaşmaya daha etkili ve kontrollü başlayan Rizespor oldu. İlk dakikalarda başlayan ataklarla uzun süre dinlendirilen ve Gençlerbirliği maçında son dakikalarda oyuna alınan Patryk 8. dakikada attığı gol ile Rizespor u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda 3 pozisyon üreten Rizespor’a karşı konuk ekip hiç pozisyon üretemedi.


İkinci yarıya yine etkili başlayan Rizespor oldu. 48. dakikada Patryk müsait pozisyonda kafa şutunu auta attı.

Rizespor bu karşılaşmada yedeklerini denemeye tutarken; karşılaşmada Saadane,Recep Niyaz, Emrah ve Yakoubi göz dolduran oyunculardı.

57. dakikada Rizespor, Saadane’nin ara pası Emrah’ın bitirici vuruşu ile skoru 2-0’a getiren golü kaydederek takımı rahatlattı.

Yağmur altında geçen karşılaşmada Rizespor rahat bir futbol sergiledi. Erken bulunan golün ardından rakip takımın Rizespor kalesi önünde pozisyon üretememesi takımı rehavete soktu. İkinci yarıda ise yine erken gelen gol ile Rizespor biraz daha rahat top çevirmeye başladı. 87.dakikada ise sahanın en genç oyuncusu Furkan skoru belirleyen golü kaydederek, Fethiyespor’u pozisyon üretemeden gönderdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap