SON DAKİKA



Haber > Spor > Rezaletin son perdesi

Rezaletin son perdesi

16 Ekim 2017 Pazartesi - 08:58








50. yılına "şampiyonluk" hedefi ile başlayıp, aslında havluyu 3-0 galipken 4-3 verdiğiniz Aytemiz Alanyaspor maçında atmıştık atmasına ama bu kadar rezaleti hiçbirimiz öngörememiştik.

Akhisarspor ligin iyi takımlarından, buna itirazımız yok. Okan Buruk'a ayrı bir parantez açıp, kendisini tebrik etmek lazım. Ama Real Madrid'de değil herhalde. Bir takım kendi sahasında bu kadar mahkum, bu kadar ezik, bu kadar silik nasıl oynar, onu da Ersun Yanal'a sormak lazım. Ya insan utanır be! Kimse bana teknik direktörü de bahane etmesin. O takım sahaya hocasız çıksa, rakibine bu kadar boyun eğmez.

Eyyyyy Muharrem Usta! Gördün mü eserini? Siz yarattınız bu ruhsuzlar ordusunu. 'İyi yoldayız', 'Bu takım iyi işler yapacak' diye diye masal anlattınız koskoca şehre. Gördünüz mü şimdi gerçekleri? Stat açmakla olmuyor işte bu işler. Devlet yardımıyla stadı ben de açarım, meydandaki bakkal Hüseyin de açar.

Şimdi hesap verin bakalım. Koskoca bir efsaneyi, sıradan bir Anadolu takımından 6 tane gol yemeyi nasıl başardınız? Bu takımı sıradan bir Anadolu takımına çevirmek nasıl bir duygu, kimseyi kandırmayın artık. Değil 50, 150 sene geçse hikaye. Şampiyon falan yapamazsınız bu takımı. İlla bu takımın başında kalacağım diyorsanız bir bilene danışın. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz hayatta, yeri de belli. Siz nasıl başardınız diye bir akıl danışın.

Bütün suç yönetimin mi? Asla değil. Sahada ruh gibi gezinen, sırtındaki formanın ağırlığını bilmeyen futbolcular elbette bu rezaletin en büyük sorumlusu. Beyim, sırtındaki Trabzonspor forması, farkında mısın? Seyirci seni değil de, golü atan rakibini alkışlıyorsa eğer, topla pılını pırtını, yırt lisansını, terk et Trabzon'u.


Altyapıdan 11 tane oyuncu ile çıksa Trabzonspor zaten 6 tane yemez emin olun. Kıssadan hisse: Ersun Yanal tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna! Hadi Onursal Başkan, vur yumruğu masaya, gölgen yeter o takıma. Biz sizinle sevdik bordoyu, maviyi. Daha fazla müsaade etme bir markanın böyle yerle bir edilmesine... Dayan Trabzon dayan, bugünleri de atlatırız biz. Sel gider kumu kalır. Saygılar...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap