SON DAKİKA



Haber > Spor > Rezaletin son perdesi

Rezaletin son perdesi

29 Aralık 2016 Perşembe - 09:40








Trabzonspor, Trabzonspor olalı böyle kötü bir dönem geçirmedi. Onu anladık. Adı yeter. Gelir geçer. Her büyük takım tarihinde bir defa yaşamıştır bunu. Düşecek hali yok, çıkar 3 maç kazanır, unutulur bugünler. Ama bazı şeyler unutulmaz.

Şimdi her şey bitti, ortaya öyle bir iddia atıldı ki, YOK ARTIK dedim. 3-0 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından takım otobüsünün önünü kesen bir grup taraftara bizim iki oyuncu yumruk atmış. Uğur Demirok ve Okay Yokuşlu. Bu arkadaşlar, dünyanın her yerinde en demokratik hak olan protestoya dayanamamış, bir hışım otobüsten inip, ''sen misin bizi protesto eden'' deyip taraftara çift dalmış. Ortalık savaş alanı gibi, zapt edemiyorlar bizimkileri.

Futbolcu dediğin güçlüdür zaten, bir tane çaksa, yarısı boşa gider. Bir sol kroşe taraftara, protestocu taraftar iki seksen yerde. Ne oluyor demeye kalmadan, Okay da bindirme yapıyor, al sana ikinci gol.   Olay yerine gelen polis araya giriyor da, kavga hastanede değil de karakolda bitiyor. Futbolcu değil, gladyatör mübarek!  Ya bir şey soracağım arkadaşlar size: Ya siz hasta mısınız? Siz kimsiniz? Sen kim oluyorsun da taraftara el kaldırıyorsun arkadaş? Babanın çiftliği mi orası senin?Delikanlılığını git sahada FUTBOLUNLA yap, yapabiliyorsan.

Yapamıyorsan kes sesini otur aşağı! Otobüsten inip yumruk atmak ne? Dingonun ahırına çevirdiniz kulübü. Dingo nerede, o arada? Bu otobüsün içinde teknik heyetten, idari menajerlerden kimse yok mu? Niye izin veriyorsunuz otobüsten inmelerine? Takım takım değil, tımarhane. Futbolcu taraftar dövüyor, teknik direktör seyrediyor, Başkan tek kelime etmiyor. Çıkın özür dileyin. Kulüp adına da, kendi adınıza da taraftarın gönlünü alın. Sevgiyi kabulleniyorsan, nefreti de kabulleneceksin arkadaş kusura bakma. Öyle seni her protesto edeni dövmeye kalkarsan,bir gün delinin birine denk gelirsin, Karadeniz’e dökerler valla seni. Demedi deme!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap