SON DAKİKA



Haber > Spor > Rezalet futbol

Rezalet futbol

20 Ekim 2015 Salı - 10:45








Trabzonspor Mersin İdmanyurdu arası uzun süre eksik çalıştı. Sakatlıklar ve Milli Takım’a giden oyuncular nedeniyle bu hazırlık devresini iyi geçiremedi. Şota elindeki en iyi 11’i sahaya sürdü. Cavanda’yı sol beke alırken, Salih’i sağbeke koydu, stoperde de Mustafa’nın yerine Aykut ile başladı. Trabzonspor defansında Mersin İdmanyurdu Weilton ve Nakoulma önde bu savunmayı hallaç pamuğu gibi attılar. Sağ tarafta Pedriel, Cavanda’nın yapmış olduğu hatadan Nakoulma ile öne geçti. Özer, Marin, M’Bia ve Yusuf orta sahayı bir türlü paylaşamazken, rakibe de bir türlü üstünlük sağlayamadılar. Yusuf’un şutu kaleci ve ardından direğe çarparak çıktıktan sonra ilk yarıda Özer’in attığı ortaya kafa vuruşunu yapan Cardozo’nun şutunu kaleci Muammer çıkardı.

Tek pozisyon buydu. Marin ve Medjani ile gol arayan Trabzonspor ilk yarıda bunları başaramadı. 40. dakikada Cavanda’nın hatasını Nakoulma affetmedi ve takımı 2-0 öne geçirdi. Cavanda bu hatayı eski oynadığı sağbek bölgesinde yaptı. Bireysel iki hata ile maalesef Trabzonspor ilk yarıyı 2-0 yenik durumda bitirdi. Maçın kırılma anı 24. dakikada atılan Medjani’nin golü ofsayt sayıldı. Bir dakika sonra Cavanda’nın hatasıyla rakip öne geçince takım demoralize oldu. İkinci yarıya Trabzonspor Yusuf’un yerine Sefa ile başladı.

Orta sahada da ilerleyen dakikalarda ‘Okay niçin oynamaz?’ diye düşünüyorum. Şota’nın en büyük hatası Okay’la başlamamasıydı. Okay-M’Bia-Medjani yan yana gelince elle tutulur ataklar yaptılar. Top bordo-mavili ekipte kaldı. İlk yarıda orta saha gel-geç hanı gibiydi. Oyuncular birbirinden çok uzak ve kopuktu. Bu üçlü takımı düzeltti. Atılan şuta kafasını sokan Cardozo takımının ilk golünü attı. Oyunun son bölümlerinde bastıran Trabzonspor M’Bia’nın attığı golle skoru 3-2’ye getirdi. Trabzonspor’da Esteban’a kabahat bulmuyorum.

Bu oyuncu uzun süre oynamazken, Wederson’un golü muhteşemdi. Trabzonspor oyuncularına gelince, tel tel döküldüler. Vazifesini yapan futbolcular M’Bia ile Marin olarak gözüktü. Cardozo her zamanki Cardozo. ‘Top gelirse atarım’ edasında. Cardozo’ya top atamazsan, sağdan soldan top attıramazsan, Cardozo neden oynar? Salih formsuz. Sefa kötü görüntü verdi. Okay niçin oynamıyor?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap