SON DAKİKA



Haber > Spor > Rezalet bir hakem

Rezalet bir hakem

22 Şubat 2016 Pazartesi - 10:42








Trabzonspor, Kayserispor’dan sonra İstanbul’daki Galatasaray maçına iyi bir futbol ortaya koyup taraftarlarını sevindirmek için ortaya çıkmıştı.

Kayseri maçının 11’inin hemen hemen aynı oyuncularını sahaya süren Hami hoca, yine ligde dağılan rakibi Galatasaray’a karşı iyi bir oyun ortaya koymaya çalıştı. Trabzonspor 25. Dakikada kazandığı penaltı golünde Erkan’la 1-0 öne geçti. Ama bu penaltı, penaltı değildi, tartışılırdı.

Ama bu kötü hakem Özer ve Marin’in penaltı pozisyonlarını pas geçti. İki penaltıyı vermeyip, bu penaltıyı veren hakem, ikinci yarıda da Trabzonspor’u adeta doğradı.

Önce Özer’e sonra Aykut’a kırmızı kart gösteren bu hakem, 85. dakikada Cavanda’yı yine kırmızı kartla oyundan attıktan sonra kartı yere düştü. Kartını yerden alan Salih hakeme kırmızı kart gösterdi.

Futbolcunun hakeme kırmızı kart göstermiş olduğu  bir maç olarak tarihe geçmiştir herhalde bu anı. Böyle rezil bir hakem görmedim. Adeta sahaya şartlı olarak çıkmış bir hakem olarak görüyorum.


Maçın teknik taktiğini konuşmaya fazla gerek yok. Çünkü her iki takım da şampiyonluktan kopmuş bir takım. İlk yarıda Podolski’nin direkten dönen şutunun dışında Galatasaray’ın da pek pozisyonu yok.

Trabzonspor’u bu hale getiren MHK ve Futbol Federasyonu’na bir uyarı: “Böyle hakemleri gönderirseniz, ileride bunların getirdiği kötülüklere de katlanırsınız.

Lütfen dikkat edin!

Trabzonspor sahipsiz değildir. Trabzonspor taraftarları zaten bu seneden umudunu kesmiş, önümüzdeki yıllara bakıyor. Onun için sahadaki futbolu değil de rezil hakemi konuştuk. Gazetemizi okuyan sporseverlerden özür diliyorum...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap