SON DAKİKA



Haber > Spor > Radikal tedbirler geliyor

Radikal tedbirler geliyor

05 Ekim 2015 Pazartesi - 14:54




Saha sonuçları kadar sezon başladığından bu yana futbolcuların kendi aralarındaki kavgaların yarattığı iç huzursuzluklarla boğuşan Trabzonspor'da radi





...Ve radikal tedbirler alınacak. Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik direktör Şota Arveladze, futbolcular arasındaki gruplaşmalar ve tartışmaların takımın sahadaki oyununu etkilemeye başlaması üzerine sert tedbirler almak için düğmeye bastı. Sezon başında Kaptan Onur Recep Kıvrak'la Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan gerilim, Rabotniçki maçı sonrasında Erkan-Cardozo kavgası, Bursaspor maçında Özer-Medjani tartışması ve son olarak Erkan Zengin'in Osmanlıspor maçı sonrasında Mehmet Ekici'yi yumruklaması bordo mavililerde huzurun iyice kaçmasına neden oldu. Ligde oynadığı son üç maçı da kaybeden Trabzonspor'da, Süleyman Hurma'nın sezon başında belirttiği gruplaşmaların iyice arttığı, kadroda bulunmayan kaptan Onur'un son Torku Konyaspor maçını için izlemek için stadyuma gelmemesinin takımdaki kopmanın iyice su yüzüne çıktığını gözler önüne serdiği belirtildi.

Oyuncuların medya ve taraftar önünde barış pozları vermelerine rağmen kapalı kapılar ardında konuşulanların takım içindeki huzursuzluğu artırdığı vurgulanırken, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik direktör Şota Arveladze, huzursuzluğun iyice artmaması için düğmeye bastı. Sorun çıkaran oyuncularla tek tek görüşecek olan ikilinin, ayrıca yönetime çeşitli parasal cezaların verilmesi için istekte bulunacağı da ifade edildi. Özellikle sürekli sorun çıkaran Erkan Zengin'in ciddi şekilde uyarılacağı ve bu oyuncuya yüklü miktarda para cezası verilmesinin gündemde olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap