SON DAKİKA



Haber > Spor > Play-Off yolculuğu

Play-Off yolculuğu

29 Ekim 2015 Perşembe - 08:01








Ligde bir türlü istediği performansı yakalayamayan Trabzonspor UEFA Cup’ta Karadağ temsilcisi karşısında önemli bir karşılaşmayı özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla kazandı ve play-off yolunda büyük moral buldu. Hayri Gür'de 50 kişilik taraftar grubunun gölgesinde oynanan mücadeleye Bordo-Mavililer etkisiz başladı.

İlk yarıda skor üretmekte zorluk çeken Trabzonspor Medical Park ikinci yarıda üretkenliğini artırdı. Her geçen yıl biraz daha izlenir hale gelen EuroCup’taki üçüncü maçında ikinci galibiyetine imza atan Bordo-Mavililer'de özellikle Kinsey takımını sırtlayan isim oldu.

Kinsey’in çabalarına Stepanovic ve Hardy’nin de tecrübeleri eklenince Trabzonspor ikinci yarıdaki güzel oyunuyla taraftarını güldürdü. Lig öncesinde önemli bir galibiyet alan Bordo-Mavililer kuşkusuz ligde de hazır hale geldikten sonra çok daha güzel işlere imza atarak o özlenen görüntüleri sahaya yansıtacaktır.

Başkan Hopikoğlu’nun takımın üzerine titremesi, antrenör Nenad Markovic’in hırsıyla oyuncular üzerindeki etkisi ilerleyen günlerde takım oyununa ve skora yansıyacaktır. Bu karşılaşmada bugün bize bunu hissettirdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap