SON DAKİKA



Haber > Spor > Pedro ada yolcusu

Pedro ada yolcusu

31 Temmuz 2015 Cuma - 16:24




Kırmızı Şeytanlar, Messi - Neymar - Suarez üçlüsünün arkasında yedek kalan Pedro'yu UEFA Süper Kupa finalinin ardından kadrosuna katacak





Barcelona'da geçen sezon forma şansı bulmakta zorlanan Pedro Rodriguez’in geleceği netleşiyor. Marca gazetesine göre, teknik direktör Luis Enrique'nin takımda kalması için Pedro'yu ikna çabaları sonuç vermedi. Daha fazla Messi - Neymar - Suarez üçlüsünün arkasında yedek beklemek istemeyen İspanyol futbolcu, Manchester United'ın teklifini kabul etmeye karar verdi. Menajer Louis Van Gaal'in talebi üzerine United yönetimi de Pedro'nun 30 milyon Euro’luk sözleşme fesih bedelini karşılama kararı aldı. Ancak Marca'ya göre, United'ın transferi netleştirmek için biraz daha beklemesi gerekiyor.  Luis Enrique Pedro'dan, Sevilla ile oynanacak UEFA Süper Ligi finalinden önce ayrılmamasını istedi. Messi ve Neymar'ın antrenmanlara henüz başlaması nedeniyle forvet hattında sorunlar yaşayan Enriquie, Pedro'yu Süper Kupa finalinde kullanıp takımdan uğurlamak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap