SON DAKİKA



Haber > Spor > Paramparça

Paramparça

14 Ocak 2016 Perşembe - 10:38








Giresunspor hafta sonu deplasmanda Karabükspor ile oynayacağı PTT 1. Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren maç öncesi aslarından yoksun çıktığı Fenerbahçe karşısında hiç iyi sinyaller vermedi. Yeni transferler Emre Can ve Vedat Bora’nın Fenerbahçe karşısında takıma uyum sürecini henüz aşamadıkları görülürken özellikle Emre Can’ın savunmanın göbeğinde yaptığı kademe hataları farklı mağlubiyette kilit rol oynadı.

Emre Can bu performansını yükseltmezse Onur Demir’e sadece iyi bir yedek olur! Özellikle birinci golde 1.78’lik Uygar’ın, 1.87’lik Özgür ve 1.84’lük Emre Can’ın arasında topu kafayla ağlara yollaması affedilir gibi değilken ikinci golde de Ramazan’ın ceza sahası içerisinde adeta turistik geziye çıkmış gibi elini kolunu sallayarak topu filelere yollamasının izahı da yoktu. Giresunspor adına maçın ilk devresinde Berkan’ın sağ kanadı Herve ile birlikte çok etkili kullanması Çotanaklar adına tek olumlu gelişmeydi.

Berkan’ın tüm çalışkanlığına rağmen Çotanakların ileri uç elemanlarının bal yapmayan arı misali yakaladıkları net fırsatları cömertçe harcamaları da bonkörlüğün daniskasıydı. Kaleci Anıl’ın hatasıyla yenilen üçüncü golden sonra oyun disiplininden tamamen kopan Çotanakların yediği dördüncü, beşinci ve altıncı gol ise tamamen evlere şenlikken, Abdulaziz’in attığı tek gol ise Giresunspor’un teselli ikramiyesi gibiydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap