SON DAKİKA



Haber > Spor > Özlenen galibiyet

Özlenen galibiyet

13 Kasım 2016 Pazar - 10:00








Spor Toto Basketbol  Ligi’nde 6. haftada ilk galibiyetini alan Trabzonspor Medical Park lige merhaba dedi. Zaman zaman büyük mücadele içinde geçen maçta gülen taraf Bordo-Mavili takım oldu. Bu takım küme düşmez fakat üst sıralara da oynamaz görüşündeyim. Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan Trabzonspor MP-İstanbul BBSK maçına ilgi pek yoktu. Fakat heyecan yüksekti. Geçen hafta Galatasaray Odeabank’a son saniye basketiyle İstanbul’da kaybeden Trabzon ekibi bu hafta aynı hatayı yapmayarak kazanmış oldu. Hafta sonları sosyal etkinlik olarak güzel atmosfer içinde geçen maçlarda yabancılar oynayıp para kazanıyor, biz alkışlıyoruz. Aslında bizim çocuklarımıza da buralarda yer verilip onlar da oynatılmalıdır. Trabzon’da basketbol potansiyeli vardır. Birinci periyot Hardy’nin üçlük atışıyla başladı. Takımın ilk beşi tamamen yabancı menşeli oyunculardan kurulu. Anlayacağınız yerli oyuncular kenarda oturuyor. İlk periyotta Hardy üçlükleri atınca diğer oyuncular da pasbreak’ten sayılar buldu.

Trabzon takımı adeta şov yaparak bu periyodu 28-17 önde tamamladı. İkinci periyotta Bordo-Mavililer önde olsa da hata yapan takım kaybedecekti. Karşılaşma kora kor başladı. Ekipler en küçük hatayı affetmiyordu. Trabzonspor MP bu periyotta istediği atışları yapınca farkı çift haneli sayılara taşıyıp oyunun ilk yarısını 52-37 önde bitirdi. Üçüncü periyoda 15 sayı önde başlayan Trabzonspor MP konuk takımın sıkı savunması altında oynasa da bu periyotta üstünlüğünü sürdürdü. Bu periyot 71-47 Trabzon MP’nin lehine tamamlandı. Son periyotta ise takımın yükünü Hardy 23 sayı ve Kadji 29 sayı atarak çekti. Trabzonspor Medical Park’ın galip gelmesinde her iki oyuncunun büyük rolü oldu. 24 sayı önde başladığı periyodu ev sahibi 95-75 kazanarak ilk galibiyetini aldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap