SON DAKİKA



Haber > Spor > Özlenen galibiyet

Özlenen galibiyet

26 Eylül 2016 Pazartesi - 11:20








Trabzonspor 3 haftadan sonra kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıttı. Galibiyeti getiren isim elbette Yusuf’tu. Yusuf Erdoğan’ın gözyaşları futbolcular üzerindeki stresin ne kadar yüksek olduğunu gösterdi. Konyaspor karşısında dağınık bir görüntü çizen Bordo-Mavililer, Onazi ve Yusuf Erdoğan’ın oyuna girişiyle toparlandı.

Ersun hoca oyunun son dakikalarında tribündeydi. Futbolcular gibi o da gergin ve endişeliydi. Konyaspor karşısında yaşanacak bir kayıp yönetimi ve teknik heyeti altüst edebilirdi. Trabzonspor dualarla kazandı. Tarla gibi zeminde galibiyet için oynamak zordu. Bence bu hafta Trabzonspor değil, yedek kulübesini hak etmeyen Yusuf Erdoğan kazandı. Taşlar zamanla yerine oturur mu bilinmez. Gelecek haftalarda gelgit yaşanmaması için kadroda süreklilik olmalı. Onazi ve Yusuf takımda banko oynamalı. Muharrem Usta Akyazı’ya hastane, postane, otel inşaatıyla uğraşmaktansa takımla  ilgilenmeli. Muhteşem Usta her şeyi bilen adam gibi şike davasında avukat, Akyazı’da müteahhit,  mühendis, kulüpte doktor; Trabzonspor ise kanatsız bir kuş gibi. Sahadaki kanatlar iyi çalışmıyor. Futbolu daha iyi oynamalı.

Hakem Ersun Yanal’ı bu kadar kolay dışarı atmamalıydı. Atıyorsa  Muharrem Usta’nın federasyonda sözü geçmiyor demektir. Muhteşem Usta’nın ‘Bu yıl Trabzonspor hedefsiz olacak’ beyanatı vardı. Trabzonspor büyük kulüptür, hedefsiz olmaz, bizim hedefimiz yok dersen Konyaspor’u yenince Barcelona’yı yenmiş gibi kutlama yaparsın. Trabzonspor büyük işler yapmalı, yanlış kadronun kurbanı olmamalı.

Alınan galibiyet herkesi mutlu etti. Ancak daha iyi bir futbol izlemek istiyoruz, sabrediyoruz. Haftaya Karabük deplasmanında üç puan almalıyız, işte o zaman Konyaspor galibiyeti bizim için bir anlam taşır. Konyaspor maçında cezalı taraftarı ile buluşup ideal 11’i ile sahaya çıkan Trabzonspor 90+5’te Yusuf Erdoğan’ın serbest atışında muhteşem golü ile 3 puanı hanesine yazdırdı. Demek ki son dakikaya kadar değil son saliseye kadar mücadele edilmeli.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap