SON DAKİKA



Haber > Spor > Oyun ve galibiyet güzel

Oyun ve galibiyet güzel

14 Ocak 2017 Cumartesi - 08:20








Evet, Trabzonspor dün akşam iyi oynadı, iyi mücadele etti ve bunun neticesinde sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. En önemli nokta ise Bordo-Mavili takım on kişi kalmasına rağmen rakibine gol şansı tanımadı.

Kısacası Bursaspor karşısında üstelik deplasmanda alınan bu galibiyet Trabzonspor'u bundan sonraki haftalarda oynayacak olduğu maçlar için çok rahatlattı. Bir kere bu üç puan Trabzonspor'u puan cetvelinde mutlaka üst sıralara taşıyacaktır. Verilen aradan sonra oynanan ilk maçta mutlaka bütün takımların başarı grafiği ve ortaya koydukları futbol değişkenlik yaşar. Dün akşam bunu Trabzonspor'da da gördük.

Olcay Şahan'ı herkes merak ediyordu. Olcay çok koşan bir oyuncu. Trabzonspor’a katkısı olur mu derseniz... Elbette olur, Olcay'la günü kurtarırız. Ama önemli olan Trabzonspor'un geleceğidir. Sanki gelecek şu sıralar düşünülmüyor gibi geldi bana. Bursaspor karşısında alınan yeni oyuncuları seyrettik. Hepsi ellerinden geleni ortaya koydular. Çok mu katkı sağladılar, tabii ki hayır. Yine de iyiydiler. Alınan galibiyet güzel...

Ancak şu unutulmamalı, bu galibiyet her şeyi örtmüştür dememeli. Trabzonspor'un çok eksikleri var, bu maçtan da alınacak çok ders ver. Bir takımın 45 dakika geriye yaslanıp oynaması mümkün müdür? Burada Onur'u tebrik etmek istiyorum. Onur önemli kurtarışlar yapmıştır, alınan üç puanda Onur'un müthiş payı vardı. Ben maça böyle baktıktan sonra, müsabakanın dışında da bir şeyler yazmak istiyorum.

Trabzonspor'un geneline bakıyorum, yönetim kurulu ve Ersun Yanal günü kurtarma peşindeler. Nitekim bunu yapılan transferlerden görmekteyiz. Neyse fazla ince konulara girip de alınan bu galibiyeti gölgelemek istemiyorum. Ben her şeye rağmen alınan bir galibiyette bile uyarımı yapayım istedim. İnşallah Trabzonspor böyle devam eder.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap