SON DAKİKA



Haber > Spor > Oynat beni hocam

Oynat beni hocam

15 Eylül 2017 Cuma - 09:32




3 haftalık özel bir tedaviye ihtiyacı bulunduğu bizzat teknik patron Ersun Yanal tarafından açıklanan Burak Yılmaz’ın, “Başakşehir maçında görev almak





AYRI KALABİLİR

Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesi sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, buna rağmen kritik maçta forma giymeyi çok istiyor. Fenerbahçe maçının hemen başında yaşadığı sakatlıktan sonra 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan fakat A Milli takımın Hırvatistan ile oynadığı maçta görev yapan Burak, ligde geçen haftaki Gençlerbirliği maçında da 87 dakika sahada kalmıştı. Maç sonrası Burak’ın sakatlığının nüksettiği belirtilmiş ve yine 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilmişti.

ZORLU KARAR

Teknik Direktör Ersun Yanal da bu durumu önceki gün “Burak’ın iyileşmesine aslında 2-3 hafta daha var. Onun için radikal bir karar alabiliriz” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından deneyimli golcünün Yanal ile görüşerek, “Kendimi iyi hissediyorum izin verin bu maçta oynayayım. Bizim için kritik bir maç ve takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum” dediği belirlendi. Yanal’ın Burak hakkındaki kararını sağlık kurulundan alacağı rapora göre vereceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap