SON DAKİKA



Haber > Spor > Örnek bir kongre olsun

Örnek bir kongre olsun

27 Kasım 2015 Cuma - 10:31




Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara da kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.





Trabzonspor’un bu şehrin vizyonu ve misyonu açısından çok önemli bir değer olduğunu belirten Kara, “Bordo-mavi sevdası her şeyin önünde gelir. Tek beklentimiz bu kongrenin Trabzonspor camiası için en hayırlısı olması. Başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz. Uzlaşma, hoşgörü ve dayanışma içinde camiamıza yakışan kongre olsun. Dosta düşmana nasıl kongre yapılır gösterelim” diye konuştu. Kongre öncesi ve sonrası yaşanacak gerginliğin hiç kimseye fayda getirmeyeceğini söyleyen TESOB Başkanı Kara, “Esnafından memuruna, işçisinden öğrencisine kadar geniş bir kitleye hitap eden Trabzonspor’u aşağı çekmek, zayıf göstermek bize yakışmaz. Delege gelir, sandıkta sözünü söyler, oradan çıkacak iradeye de herkes saygı duyar. Başka arayışlar içinde olmak Trabzonlu ruhuna ve ahlakına sığmaz. Hepimiz sağduyulu olmalıyız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap