SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor yeni sezona bileniyor

Orduspor yeni sezona bileniyor

31 Temmuz 2015 Cuma - 14:38




Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.





Orduspor'da hazırlıkları sürüyor... Durugol Tesisleri'nde yapılan antrenmana A takımda bulunan futbolcular ve alt yapıdan alınan futbolcuların tamamı katıldı. Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar yönetimindeki antrenman iki bölümden oluştu. Antrenmanın ilk bölümü basına kapalı olarak salonda gerçekleştirilirken, antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular sahaya geçerek kondisyon çalışması yaptı. Düzenlenen antrenman dayanaklılık çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.

"TAKIM KURMAKTAKİ EN ÖNEMLİ ÖLÇÜT HAZIRLIK MAÇI"

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, kamp dönemini değerlendirdi. Kamp çalışmalarını geçen yılki kadro ile sürdürdüklerini ifade eden Bayraktar, "1. ve 2. etap çalışmalarımızı geçen yılki kadroda yer alan oyuncularımızla birlikte kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Genç oyunculardan kurulu bir takım olmamız dolayısıyla antrenmanlarımız çekişmeli geçiyor. Oyuncularımız kendilerini ispatlamak için oldukça gayretli ve istekliler. 2. etap kamp çalışmalarımızı yarın itibari ile sonlandıracağız. Yarınki antrenmandan sonra teknik ekiple toplantı yaparak oyuncu sayımızı düşüreceğiz. Yeni sezon hazırlık kampına Nevşehir'de devam etmeyi planlıyoruz. Oradaki hazırlıklarımızda 5-6 hazırlık maçı oynamayı ve lige hazır hale gelmeyi hedefliyoruz. Bizim takımı görebilmek için en önemli ölçümüz hazırlık maçları olacaktır" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ"

Orduspor'un transfer yasağına da değinen Bayraktar, "Yönetimimizin transferin açılması konusunda yoğun bir çalışması var. Orduspor sadece yönetimin değil, Ordu şehrinin bir markasıdır. Bu markaya herkesin sahip çıkması gerekiyor. Yapılan planlı programlı çalışmalar Orduspor'un geleceğini kurtaracaktır. Belediye başkanımızdan, Başbakan Yardımcımızdan ve halkımızın dinamiklerinden bize olan desteğini sürdürmesini istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda bu durumdan çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap