SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu moral bulmak istiyor

Ordu moral bulmak istiyor

11 Şubat 2016 Perşembe - 13:36




Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, fikstür açısından zor maçlar oynayacaklarını belirtti.





Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, fikstür açısından zor maçlar oynayacaklarını belirterek, "4 tane zorlu maça çıkacağız. Maddi ve güç olarak bizden iyiler ancak bizde onlardan puan alabilecek güçteyiz" dedi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, ligin 21. haftasında kendi sahasında Menemen Belediyespor'a 6-0 kaybettiği maçın üzüntüsünü yaşıyor. Ligin 22. haftasında deplasmanda Bandırmaspor'a konuk olacak olan mor-beyazlılar bu maçtan galibiyetle ayrılarak zorlu fikstür öncesi moral bulmak istiyor. Bandırmaspor maçı hazırlıklarını ve takımdaki son durumu değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, zorlu maçlar öncesi galibiyet almak istediklerini ve çalışmalarının bu yönde devam ettiğini söyledi.

"KADROMUZ PUAN ALMAYA MÜSAİT"

Menemen Belediyespor mağlubiyetinin kendileri üzdüğünü ve bu maçı unutmak içinde Bandırmaspor müsabakasına odaklandıklarını ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Turgur Kır, "Menemen Belediyespor'a karşı aldığımız farklı mağlubiyetin izlerini silmeye ve toparlanmaya çalışıyoruz. Aslında o maça çok iyi başlamıştık ama sonunu iyi getiremedik. Artık önümüzdeki Bandırmaspor maçına odaklandık ve "orada ne yapabiliriz, oradan nasıl puan çıkartabiliriz?" bunun planlarını yapıyoruz ve oyuncularımızı bu yönde motive etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Eksik olan kırmızı kart cezalısı Ardahan Gündoğdu ve sakat olan Arda yok. Bunun dışında mevcut kadromuz Bandırmaspor'dan puan almaya müsait" diye konuştu.

"FİKSTÜR OLARAK ZORLU MAÇLARA BAŞLADIK"

Fikstür açısından zorlu takımlara karşı oynayacaklarını ve rakiplerinden puan alabilecek güce sahip olduklarının altını çizen Kır, "Rakiplerimiz olmayan takımlara karşı oynayacağız. 4 maç üst üste zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Bu 4 takıma baktığımızda hem maddi hem de manevi anlamda güçlü takımlar. Bu demek değildir ki onlardan puan alamayacağız, bizim ilk amacımız hafta sonu oynayacağımız Bandırmaspor'dan puan almak ve moral bulmak" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap