SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur var sonuç normal

Onur var sonuç normal

10 Ocak 2016 Pazar - 10:57








Yeni yönetimle her kulvarda kaybettiği misyonu geri alma uğraşı veren Trabzonspor için her maçın önem arz ettiği bu günlerde Adanaspor maçına rakibini kontrol eden mantıkla başlayıp henüz maçın ilk dakikalarında üst üste iki pozisyon verse de Onur’un kaledeki karnesi yüksek olunca, Trabzonspor hakikaten tarihindeki en mükemmel kalabalıkla kongresini yaparken ve tüm Türkiye’ye bu güzel görüntüyü vermişken ne olursa olsun sahada Trabzonspor varken tribünlerin bu denli boşlu olması ileride aslına rücu etmek için uğraşan Trabzonspor adına üzüntü verici bir görünüm olmamalıydı.

İlk yarının sonlarına doğru Trabzonspor 1-0’ı yakalayan takım olsa da göze batan bir olay var ki Marin’in Trabzonspor’a ileride az daha kuvvetli hali ile beraber katkı sunabilecek bir futbolcu olduğudur.

Bunu derken açık konuşuruz, Hikmet Karaman’ın beyanatlarına gelince… Anlatmak isterim ki; hoca efendi, senin bu Marin olayındaki öngörün sadece senin elindeki niye çektiğini bilmem o tespihteki imamenin sana anlattığı kadardır. Eğer inanıyorsan.

Bu tür beyanatları Rizespor’un başkanı verebilir. O da takımının geleceği doğrultusunda hakkıdır. Oysa sen diyorsun ki "Verin bana bakın ki bir sene sonra ne olacak". Bu tür söylemler sana ve senin gibi hocalara yakışmaz.

Zira Trabzon’da senin kadar değil derken senden daha ileri görüşe sahip amatör takım hocaları ile çoğunluk sağlamaktadır.

Tekrar şunu demek isterim ki; istersen eleştiri kabul et, bir bak bakayım Türkiye Cumhuriyeti’ne ki senden daha üst seviyede yüzlerce hoca varken sen bugün Süper Lig’de Rizespor’un teknik adamlığını yapmaktasın. Değerini bil. Sana değer verenlerin de üstüne farz olan kelimeleri konuşma.

İkinci yarı Adanaspor öyle veya böyle PTT 1. Ligi’nde iş yapacak takım görüntüsünde görülmüştür. Bu yana baktığımızda Sadi hoca bu gruptan çıkmanın handikabını yaşamasa da en azından nöbetçi teknik direktörlük görevini bıraktığında yönetime raporunu verirken "Şunlar kalsın, şunlar gitsin" mantığında yaşadığı sıkıntılı süreçte bizlere burada bir nöbetçi doktor vardır. Biz de bu olguya sahip çıkarak ameliyatlarda doktor doktora nasıl dikiş atılacağını öğretmeyeceğine göre her zaman Trabzonspor dünyasında Sadi hoca var diyoruz. Trabzonspor galip gelmiştir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap