SON DAKİKA



Haber > Spor > Önümüzde hiç kimse duramaz

Önümüzde hiç kimse duramaz

03 Eylül 2015 Perşembe - 10:33




Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Yakup aslan, iddialı konuştu.





 İyi bir takım oluşturduklarını vurgulayan Bordo-Mavili kulübün yöneticisi, “İyi futbol oynuyoruz. lige verilen arayı da iyi değerlendireceğiz. Bu şekilde oynadığımız sürece her takımı yeneriz. Havaya girmiş değiliz, bu konuda inancımız ve azmimiz var. Her maçı tek tek düşünüp final havasında oynamalıyız. Yönetim ve futbolcular böyle düşünüyor. Taraftar biraz sabretsin, takımının yanında olsun, sahip çıksınlar” dedi.

PENALTIMIZ VERİLSEYDİ

ligin ilk 3 maçında aldıkları 7 puanı değerlendiren aslan, “Bu puan 9 olsa çok daha iyi olurdu. penaltılarımız verilse averajla liderdik. Verilmeyen penaltılarla ikinci sıradayız. İlerleyen haftalarda en az puan kaybıyla şampiyonluğu kovalamak istiyoruz. Bu sene şampiyonlukta kendimizi her zamankinden daha iddialı görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Hurma keşkeönce gelseydi

 Yakup aslan, geçen sezon transferde aceleci davranarak hatalar yaptıklarını dile getirdi. aslan, “Bu sezon daha sabırlı, itinalı, nokta transferler yaptık. Bunda en büyük etken sportif Direktörümüz süleyman Hurma. onu bu özelliğini ön planda tutarak göreve getirdik. Hocamızın da payı var. Süleyman bey, biraz daha erken göreve gelebilseydi, o zaman tam hedefi tutturabilirdik. Bir iki eksiğimiz kalmış olabilir. Bunları da devre arasında tamamlayacağız. Bir sonraki sezonun planlamasını şimdiden yapıyoruz. Dünyayı tarıyoruz. İsabetli transferler, şampiyonluk yarışında inançlı olmamız sonucunu doğuruyor” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap