SON DAKİKA



Haber > Spor > Onlara her yer Trabzon

Onlara her yer Trabzon

18 Eylül 2017 Pazartesi - 09:09




Bordo-mavili taraftarlar, zorlu deplasmanda Fırtına’yı yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran Trabzonsporlular, Başakşehir tara





MEDİPOL Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan maça bordo-mavili taraftarların ilgisi büyük oldu. Bordo-mavili taraftar, tribünde kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Bazı Trabzonsporlu futbolseverler ise Başakşehir tribününden bilet alarak karşılaşmaya girince güvenlik güçleri bordo-mavilileri, misafir takım tribünün yakınına alarak oradan maç izlemelerini sağladı.

90 DAKİKA TAM DESTEK

Toplam 17 bin 300 seyirci kapasiteli 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yaklaşık 9 bin taraftar tribünde yer aldı. Mücadelenin başından sonuna dek takımlarına destek veren Trabzonsporlular, son dakikalarda gelen golle büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Yine de bir grup takımı maç sona alkışladı.

ÇOCUKLARA MÜDAHALE

TRABZONLU taraftarların Başakşehir tarafına geçmesi ilginç anlara da sahne oldu. Çocuklarıyla birlikte maçı izleyen bir Trabzonspor taraftarı, güvenliğin kendisini uyarması üzerine çocukların üzerindeki formayı çıkarmak zorunda kaldı. Bu durum sosyal medyada büyük tepki çekti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap