SON DAKİKA



Haber > Spor > Önemli olan sezon sonu

Önemli olan sezon sonu

06 Ekim 2018 Cumartesi - 12:39




Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu,Karadeniz’e konuştu





3. LİG 1. Grup’ta haftayı maç yapmadan geçirecek olan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, bir sonraki hafta deplasmanda oynayacağı Batman Petrol maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde hummalı şekilde sürdürüyor. Antrenman öncesinde Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulunan Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, ilk 5 haftayı değerlendirdi. Tekelioğlu, “İlk 5 maçtaki beklentimiz 15 puandı. Yenilmesek de bu beklentimizin uzağında kaldık” ifadelerini kullandı.

TEKELİOĞLU, “Sezonun ilk 5 haftasında rakiplerimizin bizim ayarımızda olmadığını düşünüyorduk. Hele hele iki deplasman maçımız var ki tam bir futbol şanssızlığı yaşadık. Gebzespor maçında çok net pozisyonlar kaçırdık. Kazanabileceğimiz maç beraberlikle bitti. Erbaaspor maçında ise 80’li dakikalarda golü bulduk, daha golün sevincini yaşayamadan kendi hatamızdan kalemizde beraberlik golünü gördük. Yoksa şu anda kesinlikle 15 puanımız vardı” diye konuştu.

GRUPLARINDA 1-2 takımın haricinde büyük bir farkın olmadığını dile getiren deneyimli teknik adam, şöyle devam etti: “Takımlar arasında fazla bir fark yok. O gün, gününde olan, daha fazla mücadele eden maçı lehine çevirebiliyor. Bizim Batman maçı da böyle bir maç olacak. Batman maçı sonrasında hafta içi Yomra’yla oynayacağız. Nispeten Yomra maçı, bizim için derbi maç olacak. Bu süreci iyi geçersek ilerleyen haftalarda çok daha iyi yerlere geleceğiz.”

TAKIMIN her anlamda çok iyi durumda olduğunu vurgulayan Tekelioğlu, “Yönetimimiz bizi yalnız bırakmıyor. Buraya göre fazla bir seyirciye sahibiz. Yönetimin tamamı maça geliyor. Deplasmana bile geliyorlar. Bu bize artı motivasyon sağlıyor. Artı bir güç oluyor, inşallah takım böyle devam eder” dedi. İlk 5 hafta itibariyle mağlup olmadıklarını hatırlatan Tekelioğlu, “Şu ana kadar yenilmemek sevindirici ancak önemli olan sezon sonunda hedefe ulaşmaktır” dedi.

Beklentilerin farkındayım!


ÇOK uzun yıllar önce 3. Lig’de görev aldığını hatırlatan Tekelioğlu, “En son 24-25 yıl önce 3. Lig’de görev aldım. 2. Lig’de Adana Demir ve Sarıyer, geri kalan dönemlerde ağırlıklı olarak Süper Lig ve 1. Lig’de çalıştım. Ömrümüz futbolla geçiyor. Çalışmadığımız zamanlarda da futbolu takip ediyoruz. Takımımızın Hekimoğlu, başkanımızın Celil Hekimoğlu olması, benim de burada olmam ister istemez beklentiyi yükseltiyor. Başarılı olma zorunluluğumuz ortaya çıkıyor. Bu beklentilerin farkındayım. Bu beklentilere karşılık vermek istiyoruz. Başka takımlarda kendimizi bu kadar baskı altında hissetmiyoruz. Olsun, baskı altında hissetmek, verimi arttırır. En ufak yanlışa mahal vermeden hem saha içi hem dışı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap