SON DAKİKA



Haber > Spor > Normal sonuç

Normal sonuç

28 Şubat 2016 Pazar - 09:15








Trabzonspor’daki cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle, Hami hoca elindeki en iyi 11 ile sahaya çıktı. Bosingwa’yı kendi yerinde tandem, Mustafa Yumlu ve Akakpo ile kuran Hamı hoca, sol tarafta da Musa’ya yer verdi. Trabzonspor’da hücuma dönük oyuncular Sefa-Erkan- Marin, öndeki Muhammet’i bir türlü topla buluşturamadı. Osmanlıspor da açık futbolu tercih etti. Mustafa Akçay’ın hücum taktiğiyle sahaya çıkan Osmanlıspor, önde oynayan kaliteli oyuncuları Rusescu, Ndiaye, bunlara Umar da katılınca; Osmanlıspor, Trabzonspor için çok tehlikeli olmaya başladı.

Trabzonspor’un Erkan ve Marin ile silik atakları görüldü. Hücumda çok iyi adamları olan Osmanlıspor’d a Umar’ın araya attığı topu, Mustafa Yumlu ve Onur birbirine ikram edince, boşta kalan topu Rusescu Osmanlıspor’u 1-0 öne geçirdi. Trabzonspor bir türlü oyununu rakibe kabul ettiremedi. Orta sahada Fatih Atik silik görüldü. Buna Okay ve Erkan Zengin de dahil olunca, Trabzonspor’un gol ümidi Muhammet Demir neredeyse topla hiç buluşamadı. Trabzonspor ikinci yarıya Fatih Atik’in yerine Yusuf’la başladı. Bu da semeresini verdi. Trabzonspor Sefa’nın golüyle beraberliği sağladı. Akabinde Trabzonspor defansında Bosingwa’nın yaptığı hatayla başlayan atakta, Rusescu Osmanlıspor’u 2-1 öne geçirdi.

 Osmanlıspor’daPinto-Lawal-Mehmet Güven orta sahada pas trafiğini çok iyi idare etti. Mükemmel pas trafiğine, oyuna giren Troje de katılınca Osmanlıspor daha çok gol pozisyonu bulmaya başladı. Trabzonspor son dakikalarda doldur - boşalt yaptıysa da pek etkili olamadı. 70 dakika Muhammet Demir’e sabreden Hami hoca, onun yerine Muhammet Beşir’i oyuna dahil etti. O da takıma katkı sağlayamadı. Golü atan Sefa’nın bir kafa vuruşundan başka Erkan’ın auta attığı bir şut vardı. Osmanlıspor’un hücumlarında, defansta Akakpo ve Onur sayesinde daha fazla kalesinde gol görmedi Trabzonspor.

Zaten başta dediğim gibi sonuç normaldir. Trabzonspor kan kaybediyor. Sezon sonuna kadar yapılanları görmesi, yaptığına inanması gerekiyor taraftarın. Taraftarın destek vermesi gerekmekte. Bugünün en büyük kazancı, sahaya gelen taraftarların Trabzonspor’u desteklemesiydi. Hami hocanın Muhammet Beşir’e ilk 11’de şans vermesi gerektiğine inanıyorum. Bu arada lige renk katan Osmanlıspor’un Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ı da tebrik ediyorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap