SON DAKİKA



Haber > Spor > Nereye kadar gösterilecek?

Nereye kadar gösterilecek?

06 Temmuz 2015 Pazartesi - 09:06








Nereye kadar sabır gösterilecek? Herkesin malumu. Şota sevilen bir futbol adamıdır Trabzon'da. Kredisi de epeyce fazladır. Hatta "Trabzonlu hocalardan bile fazladır" diyebiliriz. Şota başarılı olamadı mı kredisi nereye kadar devam edecektir? Kendisine ne kadar tahammül edilecektir? Şota belki bilmiyordur veya duymamıştır. Şenol Güneş dünya üçüncüsü olduktan sonra Trabzonspor'un başına getirildiğinde, imza töreninde arkasına devlet erkan-ı dizilip öyle imza atmıştı. Sonrası mı? Malumunuz! O nedenle diyoruz ki; başarı olmadı mı, sevgi seni bir yere kadar taşıyor. İlk terk eden de tribündeki taraftarlar oluyor. Yönetim kurulu her ne kadar arkanızda durmak istese de, tribünlerde film koptu sana geçmiş olsun demektir. Şota Trabzonspor'da kalıcı olmak ve ömrünü uzatmak istiyorsa mutlaka başarılı olmak zorundadır. Bunun başka lamı cimi yoktur.

YOK BİRBİRİNDEN FARKI

Nuri Albayrak, hafta içerisinde yaptığı açıklamada, "Sadri Şener'i arar duruma geldik" dedi. İfadenin açılımını yaparsak, yenilir yutulur bir ifade olmadığını apaçık görürüz. Kısacası iki tarafa da ağır suçlama var. Bizler Albayrak'ın söylediği ifadeyi iki cümleyle özetlemek istiyoruz: "Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk." Trabzonspor neye tutulmuşsa tutulmuş... Sadri Şener dönemiyle hızlı gelişen borçlanma, bu dönem de aynı kararlılıkla devam ediyor.

TEKELİOĞLU VE CEMAATİ

Hayri Tekelioğlu TÜFAD başkanı olduktan sonra yaşantısında da önemli değişiklikler yaşamaya başladı. Nitekim değişkiliklerin olması da gerekiyordu. Artık o dönem geldi de geçiyor bile. Hayri Başkan, ramazan dolayısıyla teravih namazını idrak etmek için yönetim kurulundaki birkaç arkadaşıyla Trabzon'da her akşam farklı bir semtteki bir camiye gidiyor. Tekelioğlu, kaçırdığı teravih namazını idrak etmek için cemaatiyle birlikte Uzunkum otelindeki mescidi kullanıyor. Başkan, arkadaşlarıyla teravih namazını kılarken, kendisi cemaatin imamlılığını, Adem Cebeci hoca da müezzinliği yapıyor. Cematin en ön safında Metin Özke, Yener Kum, Fethi Türkoğlu hocamız ve Ersan ağabey oluyor. Yunus Öktem ile Abdullah Sönmez'in mazeretlerinden dolayı zaman zaman teravih namazına iştirak etmedikleri de bize gelen bilgiler arasında. Allah Tekelioğlu ve cematinin kıldığı namazları kabul eylesin. İnşallah ramazan sonrası da vakit namazlarına devam ederler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap