SON DAKİKA



Haber > Spor > Neden bu kavga?

Neden bu kavga?

24 Kasım 2015 Salı - 09:42








9. haftanın ardından zirve kipleri A Grubu’nun güçlü ekipleri Yalıspor, Beşikdüzüspor, Sürmenespor sürprize izin vermezken Hekimoğlu Doğanspor da Araklıspor’dan gelen 3 puanla zirvedeki yerini korudu. CMZ Derecik Telekom’a 2 puan bırakırken Yeni Pelitli Çarşıbaşı Belediyespor karşısında aldığı 3 puanla play-off için iddiasını gösterdi.

B Grubu’nda ise lider Akçaabat Sebatspor zorlu karşılaşmada Büyükliman Belediyespor’u tek golle geçerek liderliğini sürdürdü. Zirvenin bir başka karşılaşmasında Bahçecikspor sezonun flaş ekibi Şalpazarı Gençlik’ten puan çıkarmayı başardı. Yolspor ligin zayıf ekibi Özdilspor karşısında devreye 2-0 önde girdiği karşılaşmanın ikinci yarısında şok yaşadı. Skora rağmen oyunu bırakmayan Özdilspor durumu 2-2 yaptıysa da Turuncu-Siyahlılar son dakikada bulduğu golle şoktan uyandı.

Bir türlü ritmi yakalayamayan Yolspor bu karşılaşmayı son dakika golüyle kazanıp play-off potasında kendine yer buldu. Ortahisar Kanuni ligin genç ve zayıf ekibi Tütünspor’u rahat bir galibiyetle geçerken Erdoğduspor Akçakale maçını önemli bir galibiyetle tamamlayıp üçüncü sırada kendine yer buldu.

Lig yarışını bir kenara bırakacak olursak, haftanın yarıda kalan mücadelesi DSİ Karadeniz-Yeşilköy maçının son anlarında yaşananlar asla kabullenemez. Spor demek, kardeşlik demek. Bu kavgalara bir son verin. Neyi paylaşamıyoruz ki? Ancak bunu söylerken bir pencere de hakemlere ilişkin açmak istiyorum. Maçlara daha tecrübeli, daha kaliteli hakemler atanmalıdır. Görev alan hakem kardeşlerimiz de korkusuzca maç yönetmeliler. Zira sorumluluğun en büyük kısmı bu arkadaşlarda.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap