SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne yapacak?

Ne yapacak?

29 Mayıs 2015 Cuma - 10:55








Hiç hesapta yoktu gelmesi. Ne olduysa, kimler devreye sokulduysa, Süleyman Hurma bir anda Trabzonspor'un gündemine düştü. Hurma imzayı attı, Trabzonspor'un 'sportif direktörü' oldu. Şimdi soralım: Trabzonspor'un Süleyman Hurma'ya cidden ihtiyacı var mıydı? Sonra, Hurma ne yapacak Trabzonspor'da? Genel Müdür Sinan Zengin'in eli zaten takım içerisindeydi. Eee, Serhat Altıncı da orada. Mert Tuncay da idari menajer. O zaman Süleyman Bey neden geldi? Trabzonspor'dan ayrılıp, sonra kulübün aleyhine kim varsa, zamanla ne oluyorsa oluyor, yolu tekrar Trabzonspor'la buluşuyor. Ne ilginç bir camia oldu değil mi Trabzonspor?

KARDEŞ ACISI ZORDUR

Ölüm ah bu ölüm! Ondan kimsenin kaçması, kurtulması mümkün değil. Hani bir söz vardır ya; "Her canlı mutlaka bir gün ölümü tadacak" diye. Hepimiz onu tadıp, o yolculuğa günü, zamanı gelince çıkacağız. Meslektaşımız Atakan Kadıoğlu'nun sevgili ağabeyi de Hakk'a yürüdü. Kardeş acısı zordur, Allah kimsenin başına vermesin. Ciğerin yanar, kavrulursun, yine de Cenab-ı Allah o acının sabrını verir. Atakan Kadıoğlu kardeşimize ve ailesine sabır diliyoruz. Merhum Kenan Kadıoğlu'na da Allah'tan rahmet...

TÜRKOĞLU'NUN VEFASI

Aslında vefa kelimesi öyle eften püften bir kelime değildir. Ahde vefa, dosta vefa çok önemlidir. Fethi Türkoğlu da ahde vefaya çok önem veren spor adamlarındandır. Türkoğlu cumartesi günü İstanbul'a uçuyor, Kadir Öztürk için. Öztürk'e moral vermek için arkadaşlarının yaptığı gün programına dahil oldu. Helal olsun Türkoğlu'na! Taaa buralardan kalkıp oralara gitmek kolay değil. Fethi hoca bu gibi değerlere oldukça önem veren bir kişiliğe sahip.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap